Politiet bekræfter uhyggeligt fund: Rester af Maria fundet

Foto: Shutterstock

På baggrund af svar på undersøgelser af nogle fund, som Nordsjællands Politi gjorde i forrige uge, kan det nu bekræftes, at der er tale om jordiske rester efter den 43-årige kvinde fra Frederikssund, som har været forsvundet siden oktober sidste år

Nordsjællands Politi gjorde torsdag aften den 3. juni og natten til den 4. juni 2021 nogle fund i et område omkring Sundbylille nær Frederikssund, som havde relation til sagen om den efterlyste 43-årige kvinde, der sidst havde kontakt til sine pårørende den 26. oktober 2020.

Der er tale om 43-årige Maria From Jacobsen.

Læs også

Bubber raser: Det giver ikke mening

Der har de seneste to uger pågået kriminaltekniske undersøgelser af fundene, og det kan nu bekræftes, at det drejer sig om jordiske rester efter den forsvundne kvinde. De pårørende er underrettet om betydningen af svaret på undersøgelserne.

"De jordiske rester er fundet i forbindelse med en påvisningstur, hvor den tiltalte i sagen udpegede det specifikke findested, og dna-analyser har nu bekræftet vores formodning om, at de stammede fra den savnede kvinde. Ud fra fundet kan vi endegyldigt konkludere, at hun ikke længere er i live." lyder det fra efterforskningsleder Jakob Rahbek i en pressemeddelelse, der fortsættes:

"Det er klart, at fundet har stor betydning for sagen, og vi fortsætter i den kommende tid vores efterforskning, indtil vi kan overdrage sagen endeligt til anklagemyndigheden. Derfor kan jeg ikke komme ind på yderligere detaljer om sagen," fortæller efterforskningslederen.

Den 45-årige mand, som tidligt i efterforskningen blev sigtet for at have dræbt den 43-årige kvinde, sidder fortsat varetægtsfængslet. Der er siden da også blevet rejst tiltale mod manden for drabet, og sagen er berammet til senere på året.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Læs også

Landstræneren om Christian Eriksen: Alt er ikke godt

 

 

Dagens Gossip