Politiet bekræftet: Oliver fundet død

Foto: Nordjyllands Politi

Den forsvundne Oliver Ibæk Lund er torsdag blevet fundet død.

Den 21-årige Oliver Ibæk Lund, der natten mellem den 3. og den 4. februar forsvandt efter en tur i byen i Aalborg, er torsdag den 14. april blevet fundet død.

Læs også

Rusland truer to nordiske lande

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Her skriver politiet, at den 21-årige mand blev fundet omkommet i strandkanten cirka 1,5 kilometer øst fra Aalborg Portland. Derudover fortæller politiet, at man har underrettet de pårørende om det tragiske fund.

Vicepolitiinspektør Kenneth Ginnerup fra Nordjyllands Politi fortæller, at man fik en anmeldelse om, at der var blevet fundet en livløs person i vandet kl. 12.23.

Herefter rykkede politiet naturligvis hurtigt ud til stedet, hvor de på kort tid var i stand til at slå fast, at det var tale om den 21-årige Oliver Ibæk Lund.

"Og vi kunne hurtigt slå fast, at der var tale om den 21-årige mand," siger Kenneth Ginnerup.

Oliver Ibæk Lund forsvandt efter en tur i byen i Aalborg, og siden har både politiet og frivillige borgere ledt intenst efter den savnede unge mand. Desværre lykkedes det ikke at finde ham, inden man i dag modtog anmeldelsen.

Den 10. februar kunne Nordjyllands Politi med afsæt i en række efterforskningsskridt konkludere, at den unge mand ikke var i live, og at han var omkommet som følge af en tragisk ulykke.

Af denne grund besluttede man også at indstille søgningen efter den 21-årige mand på samme dato.

Læs også

Felix Smith raser: Anmeld det

Politiet har ingen yderligere kommentarer til denne tragiske sag, fremgår det af deres pressemeddelelse.

 

Dagens Gossip