Politiet efterlyser: Fremmed mand i varevogn ville have 13-årig pige med

Foto: Shutterstock.com

En fremmed mand i en varevogn henvendte sig til en 13-årig pige, som han ville give et lift. Pigen afslog og løb væk, og nu forsøger politiet at få identificeret manden.

En 13-årig pige kom gående hjem fra skole i går ved 15.10-tiden, da hun blev kontaktet af en fremmed mand. Pigen kom gående ved Gl. Skovvej ved Sdr. Jernløse, hvor hun passerede en stor varevogn.

Læs også

Skoler advarer: To mænd i varevogn forsøger at samle børn op

Da den unge pige havde passeret varevognen, begyndte den at følge efter hende, og pludselig trak den op på siden af hende. Her kontaktede en fremmed mand hende, og spurgte om hun ville køre med.

Pigen valgte at takke nej til tilbuddet og løb efterfølgende væk, og det fik varevognen til at køre væk i retningen mod Kvanløse.

Midt- og Vestsjællands Politi blev kontaktet af pigens mor i løbet af torsdagen, men de havde desværre ikke held til at finde kassevognen. De forsøger derfor at få identificeret både mand og varevogn.

Sådan beskrives han

Den 14-årige pige har beskrevet manden som værende spinkel af bygning. Han var iført en sort hue, sort arbejdsjakke, sorte arbejdsbukser og så var han dansktalende med accent.

Manden kørte i en varevogn i en mørkerød/bordeaux-farve. Den var falmet lidt, lyder det fra politiet.

Har du informationer, så vil lokalpolitiet i Holbæk gerne høre fra dig. Du kan kontakte dem på telefonnummer 114.

Læs også

Nu er der kommet ny benzin: Disse bilejere skal passe på

 

 

Dagens Gossip