Politiet efterlyser Julemanden: Har tabt sine penge

Foto: Nordjyllands Politi

Julemanden har tabt en kuvert med intet mindre end 1.200 kroner, som var tiltænkt at skulle leveres til en person. Politiet har fået indleveret kuverten, og nu efterlyser de 'Julemanden'.

Vi nærmer os juleaften med hastige skridt, og der er mange børn over hele kloden, der spændt håber på, at de kan få et syn af selveste Julemanden.

Det er dog ikke kun børnene, der ønsker at se julemanden, det gør det danske politi nemlig også.

Læs også

Mange tusinde danskere får snart besøg af politiet

Nordjyllands Politi har nemlig udsendt en lille efterlysning via deres Twitter-profil, og det skyldes, at ‘Julemanden’ har tabt en konvolut med penge.

Politiet har uploadet et billede af en konvolut, hvor de har streget til-navnet ud, mens fra-navnet fortsat står på kuverten. Afsenderen viser sig nemlig at være ingen ringere end Julemanden.

Læs også

Mor barberer sovende søns hår: Skyder skylden på ‘julenissen’

Nordjyllands Politi skriver, at et godt menneske indleverede en kuvert med 1.200 kroner til hittegodskontoret på Aalborg Politigård. Kuverten er højst sandsynligt en julegave til en person i Nordjylland, og politiet efterlyser derfor afsenderen.

Hvad enten du er den rigtige Julemand, eller ‘blot’ afsenderen af kuverten med de 1.200 kroner i, bedes du venligst henvende dig til Nordjyllands Politi, så modtageren af den generøse kuvert kan få sin lille julegave.

Du kan kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Chokerende foto: Babyelefant tvinges til at underholde feriegæster ved poolen

 

 

Dagens Gossip