Mor barberer sovende søns hår: Skyder skylden på ‘julenissen’

Foto: Caters News Agency/Ritzau Scanpix

En mor gik rigtig langt for at overraske sin yngste datter med 'nissedrillerier'. Hun barberede nemlig håret af sin sovende søn.

I december er der rigtig mange småbørnsforældre, der efter børnenes sengetid vælger at lave ‘nisseløjer’, hvor de udgiver sig for at være nissen. Det kan blandt andet være fodspor i mel, eller risengrøden, der pludselig er blevet spist af.

I udlandet - særligt i Storbritannien - har man et lignende tiltag, som de kalder ‘Elf on the shelf’. Det er en lille nisse, som sidder på hylden, og formålet er egentlig, at børnene skal tro, at nissen sladre til julemanden, hvis de ikke opfører sig ordentligt.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Derudover så vil den lille ‘Elf on the shelf’ af og til lave unoder, for at forstærke børnenes tro på, at den faktisk er levende, når de sover.

En mor til tre fra Wales valgte dog at tage ‘nissedrillerierne’ et hak længere end man plejer, da hun barberede hår af sønnens hoved.

Mens hendes søn lå og sov, barberede hun ordet ‘ELF’ i hans hår.

Var med på joken

Moren er dog ikke helt forfærdelig. Hun havde nemlig instrueret hendes søn i ‘nissedrillerierne’ som skulle bruges til at overraske hendes yngste datter Tegan.

Amanda Johns overtalte derfor sin 16-årige søn til at få barberet ordet ‘ELF’ i sit hår, og derefter tog hun et billede af ham, mens han lå og ‘sov’.

Billedet viste hun næste dag til hendes yngste datter, hvor den lille ‘Elf on the shelf’ sad på skulderen af den sovende dreng.

Foto: Caters News Agency/Ritzau Scanpix

Da den lille Tegan så billedet dagen efter, var hun meget chokeret. Det samme var brugere på Facebook, da moren lagde billedet op, for de troede nemlig også, at moren havde barberet håret af på sin uvidende søn.

“Jeg lagde billedet op af Lestyns ny frisure på Facebook, og alle var chokerede. De troede, at jeg rent faktisk havde barberet hans hår af i søvne, men så ond er jeg altså ikke,” forsikrede moren ifølge mediet LadBible.

Moren fortæller også, at deres ‘Elf on the shelf’ laver en ny prank hver eneste morgen, så hver morgen når hendes yngste datter vågner, løber hun ind til moren og spørger, hvor nissen er henne.

I en tidligere prank har Amanda sat nissen oven på toilettet, og med sovsekulør skrevet på toiletbrættet ‘Lestyn lavede en lort’.

Hun beskriver hendes 16-årige teenager som den bedste søn, der vil gøre alt i verden for at få et smil frem på sin lillesøsters læber.

Læs også

Retsmediciner fyret: Dyrkede sex med død kvinde

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip