Politiet efterlyser mand for røveri i Fakta og SuperBrugsen: Stak tilfældig kunde i maven

Gerningsmanden er skandinavisk af udseende og cirka 20-25 år.

Nordjyllands Politi er tirsdag eftermiddag på jagt efter en mand, der i forbindelse med et srøveri har stukket en kunde i maven i Brovst.

Nordjyllands Politi offentliggør nu billeder og video fra de to røverier, som skete tidligere i dag i Fakta på Toftevej i Brovst og lidt senere i SuperBrugsen på Jernbanegade i Brovst.

Politiet modtog først en anmeldelse om et forsøg på væbnet røveri i Fakta på Toftevej. Det lykkedes ikke gerningsmanden at slippe afsted med et udbytte, da det er et pengeløst supermarked.

To minutter senere klokken 10.37 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et væbnet røveri i SuperBrugsen på Jernbanegade.

En kunde forsøgte at overmande gerningsmanden i butikken og forhindre røveriet, hvorefter gerningsmanden stak kunden i maven med en kniv og forsvandt fra forretningen.

Læs også

11-årig pige har født sin storebrors barn

- Vidnet er dog uden for livsfare, og han har det efter omstændighederne godt, siger politikommissær Kenneth Ginnerup Skovsmose, der leder politiets efterforskning af røveriet.

Nordjyllands Politi leder efter en gerningsmand, der er skandinavisk af udseende, cirka 170 centimeter høj, 20-25 år og almindelig af bygning. Han har mørkt hår og er iført mørk trøje, hvidternede bukser, et hvidt tørklæde om hovedet og mørke sko.

- Hvis man ser gerningsmanden, så skal man ikke selv gribe ind, men man skal straks tilkalde politiet på telefonnummer 114, understreger Kenneth Ginnerup Skovsmose fra Nordjyllands Politi. 

Se alle overvågningsbillederne herunder.

Foto: Nordjyllands Politi

Foto: Nordjyllands Politi

Foto: Nordjyllands Politi

Mand trak penis frem og befamlede 17-årig pige: Så stoppede hun ham fire små ord

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip