11-årig pige har født sin storebrors barn

En 11-årig spansk pige har født sin brors barn.

En blot 11-årig pige har angiveligt født et barn, som hendes 14-årige storebror er far til. Hun vidste ikke, at hun var gravid, før fødslen gik i gang.

En pige på kun 11 år har født et barn på sygehuset Virgen de la Arrixaca Hospital i byen Murcia i det sydøstlige Spanien. Det skriver britiske Mirror

Det er angiveligt pigens 14-årige storebror, der er faderen til barnet. Han var 13 år gammel, da hun blev gravid.

Politiet er nu gået ind i sagen. Ifølge lokale kilder er familien oprindeligt fra Bolivia i Sydamerika, og den 11-årige pige var ikke klar over, at hun var gravid, før hun fødte barnet. 

Hun blev indlagt med smerter i maven, og kort efter fødslen bekendtgjorde det lokale politi ifølge Mirror, at man nu er gået i gang med at efterforske omstændighederne omkring graviditeten. 

Læs også

32-årig mand har fået forstørret sine læber over 20 gange - nu kan ikke lukke munden

Mor og barn har det eftersigende godt. 

Spanien hævede i 2013 den seksuelle lavalder fra 13 til 16 år med den undtagelse, at sex er tilladt for personer, som er yngre end 16 år, hvis der er samtykke fra begge parter, og de er lige gamle. 

En lignende sag skabte stor debat i USA tilbage i oktober måned, da en 27-årig mand voldtog en 12-årig pige, som blev gravid. Han fik efterfølgende delt forældremyndighed over barnet. 

11-årig dreng mistede pludselig synet: Da lægerne hørte hvad drengen spiste, forstod de straks hvorfor

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip