Politiet får vigtigt tip i Emilie Meng-sagen: 'I skal grave på præcis dette sted'

Ninna Andreasen

383 uger siden

|

22/03/2017
112
På fredag er det tre måneder siden, at 17-årige Emilie Meng blev fundet dræbt. Sagen er fortsat uopklaret, men politiet er i gang med at undersøge et meget konkret tip.

Dagens topnyheder

Onsdag gravede politiets teknikere efter den dræbte Emilie Mengs taske på Motalavej i Korsør.

Den 17-årige kvinde blev juleaftensdag fundet dræbt i en sø ved Borup nær Roskilde, efter at hun havde været forsvundet sporløst siden sidste sommer. Nu har politiet fået et tip om et konkret sted, hvor tasken skulle være begravet, skriver sn.dk.

Efterforskningslederen Søren Ravn Nielsen vil ikke bekræfte, at det var tasken, som politiet gravede efter på stedet. Avisen har imidlertid talt med den person, som modtog tippet om stedet, hvor der angiveligt skulle være blevet gravet efter tasken.

- Jeg vil ikke komme med konkrete oplysninger af hensyn til efterforskningen, der stadig pågår med stor styrke, siger efterforskningslederen.

Emilie Meng forsvandt i Korsør, efter hun skiltes fra to veninder om morgenen søndag den 10. juli ved togstationen. Veninderne havde sammen været til fest i Slagelse.

Borgere i Korsør lagde blomster, efter at den 17-årige skolepige endelig var blevet fundet.

Efter mange store eftersøgninger af den forsvundne teenager, blev hun tilfældigt fundet død i en sø ved Borup. Politiets undersøgelser viste, at hun var blevet dræbt.

Fakkeloptog til minde om dræbte Emilie.

Hundredevis af borgere mødte op for at mindes Emilie.

I forbindelse med sagen har politiet tidligere efterlyst en hvid varevogn. Den er aldrig blevet fundet.

Politiet har endnu ikke offentliggjort, hvordan Emilie Meng er blevet dræbt. 

Tilbage i januar opfordrede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi danskerne til at kontakte dem, hvis de havde oplysninger, der måske kunne være relevante i sagen:

- Vi vil rigtig gerne høre fra folk. Særligt, hvis de har oplysninger om dagene omkring hendes forsvinden den 10. juli. Både fra Korsør og fra Borup. Alle henvendelser er velkomne, lød det dengang fra vicepolitiinspektør Søren Ravn.