Politiet fandt efterlyst dansker sært sted: “Han sad der ikke, fordi det er et sjovt sted at sidde”

Foto: Politi.dk

For fire måneder siden stak en 29-årig mand væk fra politiet, da han skulle i grundlovsforhør. Først nu er det lykkedes politiet at finde ham igen, men den 29-årige gjorde ellers, hvad han kunne.

Den 11. juli lykkedes det en 29-årig mand at stikke af fra politiet i forbindelse med et grundlovsforhør. Han blev fremstillet for ikke at overholde sin meldepligt på Udrejsecenter Kærshovedgård, men manden var snedig, og havde forberedt en flugtplan, som lykkedes.

Det er nu mere end fire måneder siden, og manden har politiet ikke haft held med at finde, lige indtil nu. Onsdag aften lykkedes det nemlig politiet at finde manden, der var på flugt, og det var selvom han igen forsøgte med et af sine snedige tricks.

Læs også

Rapperen Jamaika er på flugt fra politiet: Nu håner han dem på sociale medier

Ifølge Tv Midtvest lagde politiet vejen forbi noget af mandens familie, der var bosat i Herning. Da de var på adressen, fik de på fornemmelsen, at den 29-årige mand på flugt måske var til stede.

De begyndte derfor at ransage lejligheden.

Ikke et sjovt sted at sidde

Efter noget tid fik politiet bekræftet deres mistanke, og de kunne igen anholde den 29-årige mand. Det var dog ikke hvor som helst, de fandt den 29-årige mand, han gjorde nemlig hvad han kunne, for ikke at blive opdaget.

Den 29-årige mand havde nemlig gemt sig inde i et klædeskab, og der sad han altså ikke, fordi det var behageligt. Sådan lyder det fra politiet.

“Han sad ikke dér, fordi det er et sjovt sted at sidde,” fortæller politibetjent Bent Smedegaard fra Lokalpolitiet i Herning til Tv Midtvest.

Den 29-årige mand er dermed tilbage i politiets varetægt, og han blev fremstillet i grundlovsforhør tidligere på dagen klokken 11.00.

Noget tyder dog på, at politiet har lært af mandens flugt fra grundlovsforhøret i juli, da der endnu ikke er kommet nogen pressemeddelelse ud om, at en mand skulle være på flugt.

Læs også

McDonalds medarbejder fuskede dagligt på jobbet: Nu hyldes han som helt

 

Dagens Gossip