Rapperen Jamaika er på flugt fra politiet: Nu håner han dem på sociale medier

Foto: Shutterstock.com

Den 24-årige danske rapper Jamaika er efterlyst, da han er mistænkt for at stå bag et knivstikkeri i Esbjerg. Nu giver han lyd fra sig på sociale medier.

I går kunne Syd- og Sønderjyllands Politi fortælle, at de havde sendt en efterlysning ud efter  24-årige Sharmarke Omar Ali - der i Danmark er bedre kendt under sit rappernavn Jamaika - da han er mistænkt for at stå bag et knivstikkeri i Esbjerg.

Overfaldet skete i oktober, og det efterlod en 23-årig mand lettere kvæstet.

Læs også

Kendt dansk rapper efterlyst af politiet: Kan være farlig så henvend dig ikke

Politiet har fortsat ikke haft held til at finde den 24-årige rapper, men det skyldes altså ikke, at han går og gemmer sig. Rapperen har nemlig i dag været meget aktiv på de sociale medier, hvor han endda har fundet tid til at håne politiet.

View this post on Instagram

Ep,en er Færdig #Imens #DELEGERLEGE🎲♠️🎲🐇🤬

A post shared by ACE (@jamaikaofficiel) on

 

For seks timer siden uploadede rapperen et billede, hvor han står med korslagte arme i en lejlighed, og til dette billede skriver han, at hans nye EP er færdig, mens han har benyttet sig af hashtags som: Imens de leger lege. Det er naturligvis med hentydning til, at han mener politiet leger lege i forbindelse med hans efterlysning.

Langemanden til politiet

Billedet er dog ikke det eneste, som rapperen har lagt op på sin profil i løbet af dagen. For otte timer siden har Jamaika også uploadet en såkaldt ‘story’ som hans følgere kan se i 24 timer.

I denne story kommer rapperen kørende i en bil, hvor han har tagget sin egen profil, og derefter brugt emojis der viser to fuck fingre samt en politibetjent.

Foto: Jamaikaofficial / Instagram

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke udsendt en pressemeddelelse om, at den 24-årige Jamaika ikke længere skulle være efterlyst, og derfor må det forventes, at rapperen er på flugt for politiet.

I går oplyst Syd- og Sønderjyllands Politi, at man ikke bør opsøge den 24-årige rapper, hvis man støder på ham. Man skal i stedet ringe til politiet.

Dette kan man gøre på telefonnummer 114.

Rapperen Jamaika har siddet i fængsel i store dele af sit liv, men sidste år fortalte han i et interview til DR, at han var færdig med kriminalitet, og nu ville fokusere på musikken, så han kunne blive den bedste rapper i Danmark.

Læs også

Organdoner ville give sine lunger: Da kirurgen så dem sagde han nej tak

 

 

Dagens Gossip