Politiet fandt to livløse personer på dansk adresse: Nu er der tragisk nyt

Foto: Presse-fotos.dk

Politiet har meldt ud med nye detaljer i en sag, hvor to personer blev fundet døde på en adresse i Otterup på det nordlige Fyn.

Tirsdag den 21. februar blev to personer fundet døde på en adresse i den lille by Otterup, der ligger på det nordlige Fyn.

Læs også

Kunde amok i Lidl: Kastede med broccoli efter anden kunde

Det er en stille og rolig by med lidt mere end 5.000 indbyggere, hvorfor det var opsigtsvækkende, da Fyns Politi pludselig afspærrede en stor del af en rolig gade i byen.

Årsagen til afspærringen og det store fremmøde fra Fyns Politi var, at de havde fået en anmeldelse om, at to livløse personer befandt sig på en adresse i byen.

Tirsdag valgte Fyns Politi at holde kortene tæt til hånden, men nu er der blevet offentliggjort nyt i sagen.

I en pressemeddelelse afslører Fyns Politi, at der er tale om en 73-årig kvinde og en 77-årig mand, der blev fundet. De oplyser også, at de - som formodet - er blevet identificeret som værende de to beboere på adressen.

Det fremgår også af pressemeddelelsen, at der er blevet udført en obduktion, som har klarlagt, at den 73-årige kvinde er blevet dræbt.

Øvrige undersøgelser i sagen har medført, at politiet har dannet sig den opfattelse, at det er den 77-årige mand, der har dræbt den 73-årige kvinde, hvorefter han selv har begået selvmord.

"Det er politiets opfattelse, på baggrund af den samlede efterforskning, at det er den 77-årige mand, der har dræbt den 73-årige kvinde, og som efterfølgende har begået selvmord," fremgår det af pressemeddelelsen.

Desuden bliver det understreget, at politiet er af den opfattelse, at den 77-årige mand har handlet på egen hånd, og at der derfor ikke er andre personer impliceret i sagen.

Slutteligt oplyser Fyns Politi, at de pårørende i sagen er blevet underrettet, og at de ikke har yderligere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden.

Har du selvmordstanker?

Hvis du, eller nogen du kender, har selvmordstanker, er det muligt at ringe anonymt til Livslinien på tlf. 70 201 201. Det kan gøres alle årets dage fra klokken 11-05.

Du kan også skrive til Livsliniens mailrådgivning skrivdet.dk eller kontakte Livsliniens chatrådgivning, som du kan finde lige her.

Læs også

Ung kvinde mener hun er Madeleine McCann: Nu er der nyt

 

Dagens Gossip