Politiet fik overraskende regning fra rasende mand: ‘Betal for min aftensmad!’

En afspærring og en varm takeaway-ret var mere, end en 70-årig mand fra Nordsjælland kunne klare.

Søndag aften ved 19-tiden modtog politiet en noget atypisk henvendelse fra en utilfreds 70-årig borger.

Det oplyser Nordsjællands Politi i sin døgnrapport.

Den ophidsede mand kunne berette, at han holdt i kø bag en afspærring på Strandvejen i Hellerup, hvilket han på ingen måde var tilfreds med.

Læs også

30-årig kvinde dræbt af flere knivstik

Afspærringen var blevet opstillet i forbindelse med sæsonafslutningen på Bakken (Dyrehavsbakken, red) ved Klampenborg. I den forbindelse skulle der være motocykelkortege, hvilket havde resulteret i flere afspærringer på den rute, hvor den 70-årige mand befandt sig.

Det vides ikke, hvor længe bilisten havde måtte vente bag afspærringen, før politiet modtog det vrede opkald, men i røret fik ordensmagten blandt andet at vide, at han ikke kunne komme hjem til sin familie med den mad, han netop havde været ude og hente.

Læs også

Kendte til hemmeligt ø-bryllup: Populær tv-vært gift i smug

Den ophidsede mand endte derfor sin telefoniske klage med at forsikre politiet om, at de ville modtage regningen for den ødelagte mad, der var blevet kold på grund af ventetiden.

I døgnrapporten har Nordsjællands Politi ikke oplyst, hvorvidt man har tænkt sig at kompencere manden for maden, men det er formentlig tvivlsomt, at den utålmodige bilist kan forvente et snarlige takeaway-måltid leveret til døren af et par betjente.

 

Dagens Gossip