Kendte til hemmeligt ø-bryllup: Populær tv-vært gift i smug

Foto: Søren Bidstrup/Scanpix

I weekenden blev tv-værten Abdel Aziz Mahmod gift med Andreas Gylling Æbleø.

Søndag aften gik de sociale medier pludselig bryllupsamok, da det stod klart, at den kendte DR-vært Abdel Aziz Mahmoud lørdag var blevet gift med sin kæreste Andreas Gylling Æbelø på den svensk ø Hven i Øresund. Det skriver Ritzau.

Brylluppet havde været hemmeligholdt, indtil begge brudgomme søndag kunne annoncere den lykkelige begivenhed på Instagram og Facebook.

- Der har været virkelig meget kærlighed i den her weekend, skrev Andreas Gylling Æbelø på Instagram, hvor han også delte et billede af de to nygifte.

Det samme gjorde Abdel Aziz Mahmoud, der nøjes med at skrive:

- I put a ring on it

Til det storslåede bryllup deltog en lang række gæster - deriblandt flere kendisser som journalist Kristoffer Eriksen, skuespiller Dar Salim og radiovært Sandie Westh, hvorfra de to sidstnævnte også har lagt billeder af den romantiske begivenhed på Instagram.

Abdel Aziz Mahmoud valgte at stå frem som homoseksuel på landsdækkende tv for to år siden i DR-serien ’Familien fra Lærkevej’.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Dar Salim (@darsalim1) on

 

Allerede dengang dannede han par med den fire år ældre Andreas Gylling Æbleø, der er direktør for AIDS-fondet.

I et interview med Billed-Bladet har Andreas Gylling Æbelø tidligere fortalt, at de to første gang mødtes tilfældigt på en cykelsti.

 

- Vi cyklede forbi hinanden, mens vi kom kørende i hver sin retning. Så fik vi øjenkontakt og kiggede lidt på hinanden, har Andreas Gylling Æbleø fortalt i et interview med Billed-Bladet.

Det var dog først på app'en Grindr, der er en dating-app for homoseksuelle mænd, at parret faldt i snak.

Foto: Søren Bidstrup/Scanpix

- Senere fandt vi tilfældigt hinanden på dating-app'en Grindr. Da billedet af Andreas poppede op, tænkte jeg, at det var ham på cyklen, og så kontaktede jeg ham. Vi skrev sammen i lang tid, før vi tog på en date, som jeg arrangerede, og resten er historie, som man siger, fortalte Abdel Aziz Mahmoud i samme interview med BILLED-BLADET.

Læs også

Debatindlæg - Et debatindlæg skal skabe debat. Det må gerne forarge, inspirere til handling eller forandring. Jo flere, der tager stilling til et debatindlæg, jo bedre.

Fornyelse af pas - Her kan du ansøge om nyt pas og læse seneste regler. Fornyelse af pas skal ske i god tid inden du rejser til udlandet.

Hævede mandler - Hvis du har hævede mandler, skyldes det en inflammation, som er din krops forsvarsmekanisme ved en infektion. Hævede mandler bliver røde og ømme og sker oftest, hvis du får halsbetændelse eller på anden måde har ondt i halsen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip