Politiet finder skrigende kvinde med gaffatape om hænderne i gennemrodet hjem: Da de hører hendes forklaring, bliver de mistænkelige

Sol Stoffregen

398 uger siden

|

23/11/2016
112
Sådan fandt politiet den 65-årige kvinde med masser af gaffatape om hænderne. Foto: CEN.
Sådan fandt politiet den 65-årige kvinde med masser af gaffatape om hænderne. Foto: CEN.
Naboerne hørte kvinden råbe om hjælp og tilkaldte straks politiet.

Dagens topnyheder

En 65-årig kvinde er havnet i alvorlige problemer, efter hun var udsat for et groft hjemmerøveri ifølge den forklaring hun gav til to betjente. Den unavngivne russiske kvinde skal nu seks måneder i fængsel, skriver The Mirror. 

En dag hørte kvindens naboer hendes råbe på hjælp fra sin lejlighed i byen Nizhny Tagil i Rusland. Da poltiet nåede frem, fandt de den modne kvinde med gaffatape om hænderne og anklerne. Hendes lejlighed var endevendt - skabe og skuffer var tømt ud på gulvet, og stole var væltede.  

Kvindens hjem var gennemrodet efter det påståede hjemmerøveri. Foto: CEN.

Ifølge offeret havde to maskerede mænd banket på døren og tiltvunget sig adgang til hendes hjem med vold. De to mænd havde genenmrodet hjemmet og var stukket af med kvinden og hendes mands opsparing på knap 20.000 kroner. 

Men på trods af de tydelige beviser på hjemmerøveriet, blev politibetjentene mistænkelige og begyndte at udspørge den 65-årige kvinde i detaljer om forbrydelsen. 

Det fik kvinden til at bryde sammen og tilstå. Det viste sig, at hun havde brugt deres fælles opsparing og frygtede for mandens reaktion.

Måske var det måden gaffatapen sad på kvindens hænder, der gjorde politiet mistænksome. Foto: CEN.

Inden kvinden begyndte at skrige på hjælp, havde hun selv gennemrodet lejligheden og viklet gaffatape om sine hænder og ankler. 

Svindelnummeret kunne have sendt kvinden bag tremmer i op til fem år, men hun er sluppet med seks måneders fængsel for falsk anmeldelse. 

Det vides ikke, om manden har tilgivet sin kone for at have klattet deres fælles penge væk og have løjet om hjemmerøveriet.