Politiet frigiver lydfil fra drabsmand: Kan du genkende hans stemme?

Foto: Michael Bager / Jysk Fynske Medier / Ritzau Scanpix

Politiet har brug for hjælp i forbindelse med det overfald, der førte til drabet på den 58-årige kvinde Charlotte Asperud, som politiet nu både har frigivet navn og billede på. Derudover har politiet også frigivet et lydklip med stemmen på drabsmanden.

Den 30. april mistede den 58-årige Charlotte Asperud sit liv, da hun midt om natten blev overfaldet i sit hjem på Aspevej  i Tisvildeleje. En ukendt gerningsmand brød ind af et vindue klokken 02:45, hvor han overfaldt den 58-årige kvinde, der formodentlig lå og sov.

Kvinde blev overfaldet, og døde senere hen af de kvæstelser, som hun havde pådraget sig.

Frigiver navn og lydfil

Nordsjællands Politi ved endnu ikke, hvad motivet for overfaldet var, men de undersøger flere forskellige teorier. De ønsker dog at få fastlagt Charlotte Asperuds færden i ugen op til overfaldet, og de har derfor besluttet at frigive den 58-årige kvindes navn.

“Vi vil meget gerne høre fra borgere, som har set eller kender Charlotte Asperud fra andre sammenhænge. Det kan være borgere, som har set Charlotte Asperud enten alene eller i selskab med andre, både i lokalområdet og andre steder,” fortæller efterforskningsleder Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Officielt: Stram Kurs er godkendt til Folketingsvalg - Se hvilket partibogstav Rasmus Paludan har valgt

Navnet og billedet på den 58-årige afdøde Charlotte Asperud er dog ikke det eneste, som politiet frigiver. De har også frigivet et lydklip fra overfaldet, hvor man kan høre drabsmandens stemme.

Du kan høre lydklippet lige her

Nordsjællands Politi håber på, at der vil være nogle borgere i landet, der kan genkende stemmen fra gerningsmanden, så politiet har mulighed for at finde ham.

“Vi håber også, at der er nogen, som kan genkende gerningsmandens stemme og vil kontakte os med oplysninger om, hvem det kan være,” lyder det fra Henrik Gunst.

Foto: Charlotte Asperud / Nordsjællands Politi

Søger efter skaldet mand med briller

Politiet fortæller i deres pressemeddelelse, at Charlotte Asperud var læge, hvor hun arbejdede som bagvagt på akutmodtagelse på Hillerød Hospital, mens hun også havde vagter i Sundhedshuset i Helsingør og akutmodtagelsen på Frederikssund Hospital.

Hun var også aktiv motionsløber, ligesom hun var engageret i mange aktiviteter for beboerne i Tisvildeleje.

Politiet har fået fortalt, at Charlotte Asperud i månederne op til drabet blev set på sin bopæl, hvor hun var i selskab med en skaldet mand med briller. Denne mand vil politiet meget gerne høre fra.

Skulle du have informationer i denne sag. Enten omkring Charlotte Asperuds færden, informationer om den skaldede mand med briller eller måske genkender du stemmen fra lydklippet, så vil politiet altså gerne høre fra dig.

Du kan kontakte Nordsjællands Politi på 114.

Læs også

Politiet med særligt fokus i denne uge: Hvis du gør dette bag rattet, stopper de dig

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip