Politiet frigiver voldsomt foto: Betjent blev mødt af uhyggeligt syn i bolig

Emil Ryttergaard

379 uger siden

|

05/04/2017
112
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Britiske politibetjente blev mødt af et grusomt syn, da en patrulje reagerede på en anmeldelse om husspetakler. Nu har de offentliggjort et foto fra huset.

Dagens topnyheder

Politiet ser mangt og meget, når betjente kommer ind bag hoveddøren i borgeres private hjem. 

I London blev en patrulje mødt af et voldsomt syn, da betjentene gik op ad trappen til hjemmets førstesal efter at have modtaget en anmeldelse om husspektakler. 

En af betjentene, Jack Rowlands, tog sin mobiltelefon frem og tog et billede af trappen, som siden er blevet delt på Twitter, skriver The Sun

- For et par uger siden tog en kollega og jeg ud til husspektakler og fandt dette, da vi ankom. Manden blev arresteret og sigtet. Et liv reddet.  

På billedet kan man se 19 store knive, som er stukket ned i trappetrinene hele vejen op til førstesalen, samt en patron, der ligger på et af trinene. 

Brugere har siden kommenteret billedet, der er blevet delt hundredevis af gange på sociale medier:

- Det er komplet grufuldt, stakkels kvinde, skriver en bruger blandt andet.

Politiet i den østlige del af Ipswich fortalte efterfølgende, at ‘gerningsstedet lignede noget fra en gyserfilm’.

Politiinspektøren reagerede hurtigt på brugernes mange kommentarer, og han er glad for opmærksomheden. Han mener, at ‘billedet skaber fokus på vold i hjemmet, og hvor meget mere, der bør gøres ved problemet.’ 

Knivene var formentlig placeret på hvert trappetrin af manden for at terrorisere kvinden psykisk, men politiet har ikke officielt udtalt sig om grunden.

Den forklaring må vente til retssagen, når den anholdte mand, 42-årige Guy Slade, skal for en dommer i denne uge. Han er anklaget og sigtet for vold. 

Er din kæreste er sociopat? Tjek her ved hjælp af disse 8 faresignaler