Politiet jagter ældre mand: Rager på fremmede kvinder i bussen

Emil Ryttergaard

359 uger siden

|

01/09/2017
112
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Fem kvinder har anmeldt at de er blevet krænket i bussen i Aarhus, og nu er politiet på jagt efter manden.

Dagens topnyheder

En 60-årig mand har i løbet af den seneste måned taget bussen rundt i Aarhus, men på sin vej har manden ikke helt kunne holde snitterne for sig selv. 

Fem kvinder fra lokalområdet har ihvertfald anmeldt en ældre mand, for at befamle dem under busturen, skriver TV2

Manden har ved de sidste fem tilfælde haft den samme fremgangsmåde. Han sætter sig ved siden af kvinderne, overøser dem med komplimenter, hvorefter han tager på dem. I alt har otte kvinder meldt om lignende episoder til politiet. 

Både en 27-årig kvinde og en 14-årig pige er blevet krænket af den ældre mand, der går efter yngre kvinder, og så sent som i denne uge har krænket en ung kvinde i buslinje 11 ved Vesterbro Torv.  

- Vi har gode vidneforklaringer, og der indgår også billedmateriale i sagen, så vi har ret gode muligheder i efterforskningen, siger Jacob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, til TV 2.

Via bussernes overvågningskameraer og enslydende signalementer fra kvinderne, er politiet nu på sporet af manden. 

Det drejer sig om en mand, som er cirka 60 år gammel og mellemøstlig af udseende. Han er cirka 170 centimeter høj, almindelig til fedladen af bygning og med kort hår og skægstubbe.

Ser man manden i en bus i Aarhus, kan man derfor advare Østjyllands Politi på tlf: 114, og politiet hører også gerne fra kvinder, der har oplevet lignende krænkelser i bussen. 

Østjysk mand fandt frysepizzaer i sin trillebør midt om natten - ringede straks til politiet