Forskere afslører: sådan fjerner du poser under øjnene

15/07/2017 22:30

PA

Sponsoreret indhold
Poser under øjnene er et problem som på et eller andet tidspunkt rammer næsten alle danskere. Der har i mange år været forsket i forskellige løsninger inden for alt fra cremer med retinol til alternativ brug af hæmoridecremer.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links.

Derudover har der også floreret alskens husråd som skulle kunne fjerne eller skjule de irriterende poser under øjnene.

Nu er der dog gode nyheder for dem som stadig ikke har fundet en løsning. Et hold af belgiske forskere har nemlig opdaget at ved at udvinde en speciel sammensætning af amino-syrer og samle dem i en speciel, kan man på kun 1-2 minutter fjerne poser under øjnene og først se dem igen næste morgen.

Det er altså en fantastisk løsning, som endnu ikke er set på markedet og som helt sikkert vil komme til at revolutionere den måde de forskellige producenter i skønhedsbranchen udvikler deres creme mod poser under øjnene.

Hvis man er interesseret i denne løsning kan man i Danmark finde denne creme mod poser under øjnene fra Remescar hos leluna.dk.

Hvordan virker det?

Med fare for at det følgende kommer til at lyde meget teknisk vil vi alligevel prøve at forklare hvorfor den her nye creme er så effektiv mod poser under øjnene.

Cremen er baseret på en ny, revolutionær teknologi ved navn EYESYL, som bruger en unik kombination af ler-mineraler og bi-peptid-komplekser som har vist sig at kunne opstramme huden ved at reducere væskeophobningen under huden.

Kombinationen vil desuden kunne reducere mikro-muskulære sammenfatninger som hjælper med at reducere hævelser omkring øjnene.

Alt dette lyder meget teknisk og kan være meget svært at forstå som udefrakommende, men kort sagt betyder det blot at de effektive ingredienser i cremen kan fjerne poser under øjnene, ved at bekæmpe årsagen til dem som er væskeophobninger under huden.

Alternativer til cremer

Hvis du ikke er stor fan af smøre cremer på din fine hud under øjnene og hellere vil forsøge dig med naturlige, husrådsløsninger anbefaler vi at prøve en af følgende som er blidest ved dine øjne, men samtidig kan hjælpe mod poser under øjnene.

Spis minde salt – For stort indtag af salt har vist sig at føre til væskeophobninger og dermed poser under øjnene.

Drop cigaretterne – Brug af cigaretter fører til tør hud og svækker huden under din øjne, hvilket både kan give rynker og poser under øjnene.

Agurkeskiver og is – Hvis dine øjne er hævede kan du prøve at ise området omkring dem og derefter lægge en agurkeskive på øjet.

Lige meget hvilket alternativ du prøver, anbefaler vi altid at du kombinerer det med et eller flere gode øjenplejeprodukter.