Politiet jagter nøgen mand: Blottede sig i bar røv og løbesko

Foto: Facebook

To unge piger blev udsat for en blotter, men heldigvis var de hurtige til at finde kameraet frem, og de fik derfor filmet blotteren, der stak af igen.

I løbet af den seneste tid har der været rigtig mange blottere på spil i Danmark. Ens for dem alle er dog, at politiet hverken har haft billede eller videobeviser, men blot et signalement at gå efter.

Heldigvis kan politiet i byen Rabbit Braes i Skotland gå efter lidt mere end blot et signalement, da der rent faktisk er optaget en video af den blotter, der hoppede frem og blottede sig selv foran to unge teenagepiger.

Læs også

Simpelt indgreb gjorde Sofias ansigt firkantet

Episoden fandt sted i onsdags, hvor manden ifølge det skotske medie Fife Today blottede sig foran to piger, mens han havde en maske på og solbriller.

"Siri, Ring til mor"

Moren til den ene af de to piger fortæller, at de to piger holdt en lille picnic på en bakke, da manden pludselig sprang frem og viste sit vedhæng.

“Omkring klokken 16.30 (lokal tid red.) så de en, der sad i nærheden, men de kunne kun se et skaldet hoved,” lød det fra moren der fortsatte:

“De tænkte ikke videre over det, og 10 minutter efter kom han hen til dem helt nøgen, hvor han stod og stirrede på dem,” fortæller hun.

Foto: Facebook

Moren fortalte efterfølgende, at datterens video tænkte hurtigt, og hun fandt derfor sin telefon frem og begyndte at filme manden.

Da manden opdagede det, begyndte han at blive sur, og igen tænkte den ene pige hurtigt, da hun sagde “Siri, ring til mor,”. Det fik manden til at tage benene på nakken.

Efterfølgende blev politiet ringet op, og de leder nu efter manden, der blottede sit lem for de unge piger kun iført sko, maske og solbriller.

Læs også

Var så fuld: Politiet troede, han var dansker

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip