Simpelt indgreb gjorde Sofias ansigt firkantet

Det er ikke ufarligt at få foretaget kirurgiske og fedtreducerende operationer. Det måtte den 19-årige Sofia Marroquin fra Australien sande efter en såkaldt Kybella-behandling.

Den unge kvinde påstår, at hendes firkantet ansigtsform er resultatet af en Kybella-behandling. Det er en behandling, hvor injektionsteknik bruges til at reducere overskydende fedt under hagen. Det skriver The Sun. 

Læs også

Breaking: Rasmus Paludan skal i fængsel

Familien er i chok

Sofia Marroquin delte et klip på TikTok, hvor hun afslørede sit "nye look" efter at have gennemgået en Kybella-behandling, som efterlod hendes ansigt helt firkantet.

Sofia Marroquin, 19, fik foretaget en fedtreducerende ansigtsbehandling.

I klippet fortæller hun, at ingen i hendes familie var klar over, at hun skulle have fortaget behandlingen. Så hun vælger at overbringe dem nyheden - og filme deres reaktion undervejs. 

Da hun besøger sine forældre, er begge i chok, da de ser hendes nye look.  

“Åh, gud!” og “Sophia!” er reaktionerne fra forældrene. 

Sofia Marroquins søster er også helt mundlam, da hun ser sin søster, og det samme gør sig gældende, da den 19-åriges venner ser hende første gang efter operationen. 

“Derfor gjorde jeg det”

Over 3.6 million visninger på TikTok resulterede i, at den unge kvinde følte et behov for at forklare, hvorfor hende ansigt pludselig var så firkantet.

“Masser af mennesker har spurgt, hvorfor jeg fik mit ansigt til at se ud som en firkant. Jeg gjorde det ikke med vilje,” fortalte hun og tilføjede:

“Jeg fik en behandling, kaldet Kybella, som fjerner fedt fra den nederste del af dit ansigt.”

"Det er stadig rigtig hævet og virkelig følelsesløst, jeg kan slet ikke mærke min kæbe.”

Det er en godkendt behandling

Kybella er, ifølge The Sun, en godkendt behandling, og hvor bivirkningerne inkluderer hævelse, blå mærker, rødme og følelsesløshed.

Sophia Marroquin har lovet sine mange følgere før og efter-billeder, når hævelsen er faldet.

Læs også

Advarsel: Fødevarestyrelsen tilbagekalder grill-mad

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip