Politiet stoppede mistænkelig bil: Kort tid efter gjorde de vanvittigt fund

01/08/2023 17:03

Nicolai Busekist

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En betjent stoppede en mandlig bilist, der havde vækket hans mistanke. Kort tid efter blev et chokerende fund gjort.

Mest læste i dag

Der er mange politibetjente, der fortæller, at de ofte følger deres intuition. Det er især tilfældet for erfarne betjente, som ved, hvad de skal holde øje med.

Netop dette valgte en betjent fra Østjyllands Politi at gøre mandag aften. Her opdagede han en mandlig bilist, som han fandt en smule mistænkelig.

Dette skete omkring kl. 21.30 mandag aften, hvor betjenten ifølge Ekstra Bladet overværede en mand overdrage en ukendt genstand til en anden mand i en bil.

Betjenten mente, at det var for mistænkeligt til, at han kunne undlade at reagere. Derfor besluttede han sig for at skride til handling, hvilket viste sig at være en god idé.

Da han kontakte den 38-årige mand i bilen, foretog han naturligvis en ransagning af køretøjet. I denne forbindelse fandt man en mindre mængde heroin.

Det var dog ikke alt, hvad Østjyllands Politi stødte på i forbindelse med denne sag. På grund af det mistænkelig fund i bilen, besluttede de at ransage mandens bopæl i Tilst.

Her gjorde de flere chokerende fund, der pludselig fik sagen til at eskalere til helt nye højder.

Ifølge Ekstra Bladet blev der ikke blot fundet flere kilo kokain og heroin på mandens bopæl. Man fandt også en halv millioner kroner i kontanter.

Man formoder, at de mange penge stammer fra salg af narkotika. Derfor er den 38-årige mand samt en 37-årig kvinde, der også er registreret på adressen, blevet sigtet for besiddelse og salg af store mængder narko.

De er blevet fremstillet i grundlovsforhør tirsdag kl. 12 ved Retten i Aarhus. På Twitter skriver Østjyllands Politi, at det medførte, at manden blev fængslet i fire uger. Kvinden blev derimod løsladt.