Politiet stoppede stor Mercedes midt om natten: Så gjorde de et usædvanligt fund

Skrevet af Nicolai Busekist

11 uger siden

|

12/03/2024
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet
Politiet stoppede en stor Mercedes med trailer midt om natten. Hvad de fandt inde i den, havde de næppe regnet med.

Dagens topnyheder

Det sker naturligvis ofte, at dansk politi stopper biler. Det er også tilfældet, selvom det er midt om natten. Derfor kan man ikke på noget tidspunkt vide sig sikker, hvis man har i sinde at gøre noget kriminelt.

Det blev gjort klart natten til tirsdag, hvor betjente fra politiets Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) stoppede en stor Mercedes. Hvad der fangede deres opmærksomhed, vides ikke, men det kan potentielt have været den tilhørende trailer.

Bilen blev stoppet, da den var på vej over grænsen til Tyskland. Her besluttede de danske betjente, at det ville være en god idé at tage et nærmere kig på bilen, der var på svenske nummerplader. Det var ikke tilfældet for traileren, der derimod var på danske nummerplader.

Da politiet havde bragt bilen til standsning, blev de mødt af to rumænske statsborgere. Derudover opdagede de også, at de to personer havde en noget usædvanlig last med, som de forsøgte at tage med over grænsen til Tyskland.

"Både bilen og traileren viste sig at være fyldt med dæk fra lastbiler," oplyser politikommissær Jens Gorritzen fra UKA Vest ifølge JydskeVestkysten.

På grund af den overraskende last, som blev fundet i både bil og trailer, besluttede politiet at anholde de to rumænske statsborgere. Da JydskeVestkysten var i kontakt med Jens Gorritzen, var de stadig i politiets varetægt.

Det skyldes naturligvis, at politiet er nødt til at undersøge, hvorvidt der er tale om stjålne dæk. Alligevel forventes det ikke, at de to anholdte personer vil blive fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Efter standsningen viste det sig, at de to rumænere ikke helt havde styr på papirarbejdet. I hvert fald var både bil og trailer afmeldt i henholdsvis Sverige og Danmark.