Politiet tjekkede havareret personbil for ejendele: Fandt sportstaske med 155.000 kr.

Midt- og Vestjyllands Politi rykkede ud til trafikuheld efter trafikuheld, men særligt én ulykke var speciel.

Vejret, der har bragt massive mængder sne med sig i løbet af natten og dagen, medførte, at Midt- og Vestjyllands Politi fik travlt med at rykke ud til flere trafikuheld i Viborg og omegn. 

Læs også

Politiet måtte blandt andet rykke ud tidlig morgen til krydset Banegårds Alle og Vesterbrogade, hvor en mand i en personbil kørte ind i en fodgænger.

Fodgængeren, en 17-årig mand, kom heldigvis ikke til skade, men føreren af bilen er blevet sigtet for ikke at holde vigepligt og for at køre ind i en person. 

Politiet modtog også en anmeldelse omkring halvellevetiden om hasarderet kørsel, som skulle vise sig at omhandle en billist, som hele tre gange er kørt igennem røde lys, fordi bilen ikke kunde standse på grund af vejrforoldene. 

Det skriver Jyllands-Posten

Held i uheld

Midt- og Vestjyllands Politi måtte endvidere rykke ud til en personbil, hvori der befandt sig en mand og en kvinde, der var kørt i grøften.

Der blev tilkaldt en ambulance, der kørte de to personer til hospitalet. 

Men da politiet tjekkede bilen for personlige ejendele, fandt man i stedet en sportstake med 155.000 kr. i kontanter, som personerne fra bilen ikke kunne redegøre for, hvilket man naturligvis fandt meget mistænkeligt. 

Politiet kontaktede i den forbindelse Todstyrelsen, der kunne fortælle, at manden havde en stor gæld til det offentlige. 

Pengene blev konfiskeret for at hjælpe manden af med sin gæld.

Læs også

Folk raser over Hilda Heick-kommentar

 

Dagens Gossip