Folk raser over Hilda Heick-kommentar

02/12/2021 14:31

Nicolai Busekist

Navne
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix.
Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix.
En SMS-besked til datteren har resulteret i, at folk raser mod Hilda Heick for én særlig bemærkning.

Mest læste i dag

Annette Heick, der er datter af Keld og Hilda Heick, har torsdag delt, hvad der skulle have været et humoristisk opslag på sin Instagram-profil.

I opslaget har hun delt et skærmbillede af en SMS-besked, hun modtog fra sin mor Hilda onsdag aften. Beskeden bærer præg af, at Keld og Hilda måtte opgive at nå frem til et spillejob på grund af det voldsomme snevejr, der ramte Nordjylland.

"Vi har opgivet at komme frem. Folk er ved at gå hjem, så vi har lige vendt bilen ved Aalborg Syd," skriver Hilda Heick i SMS-beskeden til sin datter.

Den næste bemærkning i beskeden er dog ikke gået i god jord hos alle. Her langer Hilda Heick nemlig ud efter dem, der havde ansvaret for at rydde sne.

"Det er nogle sløv læs i denne kommune. Sneen er kommet bag på dem, der har ansvar for snerydning,” skriver den 75-årige Hilda, inden hun fortsætter:

"De har ikke saltet, og vi har kun set 3 sneryddere på 6 timer. Vi har kørt 170 km på de 6 timer."

Foto: Instagram

I kommentarsporet tegner der sig et tydeligt billede af, at det ikke er alle, der mener, at det er i orden, at hun kalder de ansvarlig for snerydningen for 'nogle sløve læs'.

"Det gør mig ked af at de folk der har knoklet for at holde vejene fri i Nordjylland bliver kaldt 'sløve læs'," skriver en person, mens en anden skriver:

"Ikke i orden at kalde nogen i Aalborg 'sløve læs'. Det var en ekstrem situation heroppe, som var svær at håndtere, selvom om den var forudset. Dine stakkels forældre er nu røget på min minus-liste."

En tredje person skriver, at Keld og Hilda skulle 'hanke op i sig selv' og 'lære at orientere sig i vejrudsigten'. Personen mener derfor, at de skulle have været bedre til at indrette sig efter forholdene.

"Selv ikke en flok superhelte ville have kunnet holde de nordjyske veje fri for sne i går. Det er lidt forkælet at kalde nogen sløve læs! Måske dine forældre skulle hanke lidt op i sig selv og lære at orientere sig i vejrudsigten og indrette sig efter forholdene i stedet for at forlange at forholdene indretter sig efter dem," skriver vedkommende.

I kommentarsporet er der flere andre, der langer ud efter Hilda Heick, og i samme ombæring giver ros til dem, der arbejdede med snerydningen for deres indsats.