Politiet udsender advarsel: Hold jer inden døre

Foto: Shutterstock

Der er tirsdag aften blevet udsendt en advarsel fra politiet om, at man skal holde sig inden døre, hvis man bor på Amager.

Tirsdag aften er der udbrudt en brand i en industribygning på Amager, hvilket har fået Københavns Politi til at udsende en advarsel om, at folk, der bor i nærheden, skal sørge for at holde sig inden døre.

Læs også

Lønningsdag ramte tidligt: Det regnede med kontanter på motorvejen

Årsagen til, at det er vigtigt, at man bliver inden døre, hvis man bor i nærheden er, at der i den bygning, der er brudt i brand, bliver produceret folie til biler, hvilket betyder, at den røg, der kommer fra banden, er giftig.

Det fortæller Københavns Politi til B.T.

Derfor er det vigtigt, at de beboere, der befinder sig i området, sørger for at holde sig inden døre, indtil der ikke længere er en fare forbundet med røgen fra branden.

"Det gælder fra nord mod Højskole Alle, øst mod Amager Landevej, syd mod Tømmerupvej og vest mod Kristinehøj," lyder det fra vagtchef Dyre Sønnicksen til B.T.

Han fortæller også, at det ikke vil være et problem for Københavns Lufthavn, da røgen vil være fortyndet, inden den når dertil. Derfor vil det ikke være farligt at opholde sig i lufthavnen.

Københavns Politi fortæller også, at man har været i dialog med ejeren af den bygning, der er brudt i brand, som har gjort det klart, at der ikke befinder sig medarbejdere derinde.

Der er ikke noget, der tyder på, at det er en brand, der er til at få under kontrol i løbet af kort tid. Tværtimod lyder det, at der er lange udsigter til, at man får branden slukket.

Læs også

Politiet med besked til danskerne: Hjælp os

"Det kommer til at være noget tid, før man det her under kontrol," forklarer vagtchef Dyre Sønnicksen.

 

Dagens Gossip