Polsk Superbrugsen-slagter gik amok: Kastede kniv i låret på kollega

En slagter fra Superbrugsen er blevet idømt tre måneder fængsel.Foto: Thomas Vilhelm/Ritzau Scanpix

Det gik over gevind, da en 24-årig slagter drillede sin 30-årige kollega. Kollegaen fik nemlig nok, og kastede en kniv i låret på 'drillepinden'.

I nogle erhverv er det en rigtig dum ide at gøre sig upopulær hos sin kollega, særligt når vedkommende til dagligt arbejder med skarpe knive.

Det holdt dog ikke en 24-årig mand fra at drille sin 30-årige kollega, og det resulterede i, at han fik kastet en kniv direkte i låret.

Det er JydskeVestkysten der i dag skriver, at en 30-årig mand er blevet idømt tre måneders ubetinget fængsel, fordi han den 16. oktober 2018 kastede en kniv i låret på sin kollega. Det skete i slagterafdelingen i Superbrugsen på Vestre Ringgade i Kolding, hvor de to arbejdede sammen.

Læs også

Derfor leverede politiet pizza i dansk by

De to havde arbejdet sammen i et års tid, og var ligeledes venner, men drillerier blev simpelthen for meget for den 30-årige mand, da han var ved at panere frikadeller.

“Jeg prikkede ham i siden, hvorefter han sagde til mig, at hvis jeg gjorde det igen, så ville han smadre mig. Jeg tænkte, at han bare lavede sjov, så jeg kastede et papir i hovedet på ham. Så samlede han kniven op med venstre hånd og kastede den efter mig,” fortæller den forurettede i retten ifølge Jv.dk.

"Kom til at skubbe til kniven"

Den 30-årige mand havde dog en helt anden udlægning af sagen, og han fortalte, at der var tale om et klokkeklart uheld.

Ifølge ham vendte han sig rundt i vrede, og kom til at skubbe til den 13 centimeter lange udbenerkniv, der lå på bordet ved siden af ham. Kniven fløj hen ad bordet, og endte 10 centimeter inde i låret på den 24-årige kollega.

Den 24-årige kom hurtigt på hospitalet, hvor lægerne kunne konkludere, at han var i livsfare. Kniven havde nemlig skåret to huller i lårbenpulsåren.

Den 30-årige mand er oprindeligt fra Polen, men kom til landet i en alder af ni år. Han fik foruden sin ubetingede fængselsdom en advarsel om udvisning.

Læs også

12-årig dreng død: 51-årig påkørte bevidst skolebørn

 

Dagens Gossip