Realitystjerne i retten: ”Jeg boller det land du står på”

Foto: Shutterstock

​En mandlig realitydeltager er i øjeblikket på anklagebænken i en sag, der kan koste ham opholdstilladelsen i Danmark, dømmes han skyldig.

Det skriver SE og HØR.

Mediet beretter om retssagen, hvor en mandlig realitydeltager er anklaget for både vold, trusler og psykisk vold mod sin kæreste, der også er et kendt navn i det danske realityunivers. Ingen er dog nævn ved navn.

 

Læs også

Dennis Knudsen med klar besked: “Jeg er ikke begejstret”

Ifølge SE og HØR mødte parret hinanden i slutningen af 2019, og deres forhold så angiveligt smukt og sundt ud på sociale medier, men noget har tilsyneladende ulmet under den glamourøse overflade.

 

For bare en måned efter at parret mødte hinanden, begyndte de kriminelle handlinger fra manden der har udtalt følgende ved Københavns Byret:

”Jeg blev irriteret over, at hun tog stoffer. Jeg ønskede ikke et forhold, hvor hun tog i byen hver og hver anden dag. Det er da irriterende, når hun først kom hjem dagen efter,”

Det var angiveligt kvindens festvaner der fik manden til at miste besindelsen, da han i en række sms-beskeder fremvist i retten skrev ting som:

”Du har ikke set mig sur endnu,”

”Jeg sætter dig under jorden,”

”Svar mig før jeg boller det land, du står på, din fucking klam so,”

Ifølge politiet, var de voldsomme beskeder dog ikke alt hvad manden gjorde, da der i anklageskriftet står, at manden brugte kvindens depression til at tage kontrol over hende, og forsøgte at kontrollere hvad hun foretog sig og havde på af tøj, såvel som at holde nøje øje med hendes færden.

Det blev så slemt, at kvinden til sidst ikke måtte forlade parrets bolig, uden mandens tilladelse.

Mandens holdning i forhold til skyldsspørgsmålet i sagen er endnu ukendt, men meget er på spil, da han kan miste retten til at opholde sig i Danmark.

Læs også

Harry & Meghan løj i interview

 

 

Dagens Gossip