Harry & Meghan løj i interview

Foto: Harpo Productions/Reuters/Ritzau Scanpix

En talsperson for Harry og Meghan fortæller, at de talte usandt omkring det famøse Oprah-interview.

I interviewet med Oprah Winfrey, fortæller Meghan, at parret faktisk blev gift tre dage før det officielle bryllup den 19. maj 2019. 

"Tre dage før vores bryllup, blev vi gift. Det er der ingen der ved. De løfter vi havde lavet, var mellem os to, i vores baghave, sammen med Ærkebiskoppen af Canterbury," fortæller Meghan til Oprah.

Læs også

Mads Steffensen om sit exit som DR-vært: Derfor gjorde jeg det

Men så sent som i går kom det frem, at det ikke kunne være helt sandt. Det berettede Daily Mail.

Mediet beskriver nemlig, at påstanden blandt andet kritiseres, af flere fremtrædne personer i den britiske kirke.

Derudover fremgår det derudover ifølge mediet, af certifaikatet hos General Register Office, at de to sagde ja til hinanden på den store dag i 2018, hvor hele verden så med.

Talsperson indrømmer

Den kilde der har fundet papirerne i registeret, kalder Meghan for "tydeligt forvirret" og "åbenlyst misinformeret" omkring bryllyppet.

Stephen Borton, der er chefansvarlig i kirkekontoret under ærkebiskop af Canterbury, Justing Welby, har dog en forklaring på, hvad han mener der er sket:

"Jeg går ud fra, at det der er sket, er, at de har udvekslet nogle simple løfter, som de muligvis selv har skrevet, på en moderne facon, og så har de fremsagt dem foran ærkebiskoppen. Eller også – og det er mere sandsynligt – var det en slags generalprøve," lyder det fra ham.

Og nu tyder alt på, at det er rigtigt, at parret ikke blev rigtigt gift den dag.

Mandag indrømmer en uangiven talsperson for parret nemlig, at Meghan og Harry "udvekslede personlige løfter få dage før deres offielle/juridiske bryllup den 19. maj." 

Det skriver The Daily Beast.

Læs også

Kæmpe økonomisk kaos i Luksusfælden: Så mange lån er Christinas gæld fordelt på

 

 

Dagens Gossip