Rema1000-personale undrede sig over mystisk adfærd: Brødre på 8 og 15 taget på fersk gerning

Foto: Ritzau Scanpix (arkivfoto)

To unge brødre blev tirsdag middag taget med på politigården, efter de forsøgte at stjæle en større mængde varer fra Føtex i Kokkedal.

To brødre på henholdsvis otte og 15 år blev tirsdag middag taget på fersk gerning, da de forsøgte at stjæle en masse varer i en Føtex-butik i den nordsjællandske by Kokkedal.

Her fattede personale fra nabobutikken Rema1000 mistanke, da drengene udviste en usædvanlig adfærd.

Det skriver sn.dk.

Læs også

Mand fundet død i København: Nu er han identificeret

Den 15-årige bror samlede varer sammen inde i Føtex, mens hans lillebror pilede ud og stillede varerne bag en container, der stod uden for supermarkedet.

Det mistænksomme Rema1000-personale hentede de stjålne varer ind på lageret, hvorefter de pågreb den otteårige dreng, da han kom ud igen med en pose med endnu flere varer.

Derefter blev storebroderen også tilbageholdt, mens Nordsjællands Politi blev tilkaldt. Da politiet nåede frem til stedet, viste det sig, at brødrene havde hentet varer til en værdi af 8.000 kroner, som de havde stablet udenfor.

Læs også

Politiet efterlyser formodet gerningsmand: Har du set Michael?

Derudover havde drengene ifølge sn.dk samlet varer sammen til en værdi af 1.800 kroner. 

Politiet tog de unge brødre med til afhøring på politigården, hvorefter de sociale myndigheder blev inddraget i sagen. De tager nu hånd om de unge drenge.

22-årig mand kørte galt: Da politiet kiggede ind i bilen, blev han anholdt med det samme

 

 

Dagens Gossip