Satte manden af så han kunne tisse på Storebælt: Så kørte hun fra ham

En mand fik sig noget af en overraskelse, da hans kone kørte videre på Storebæltsbroen, efter han steg ud for at tisse. Manden endte også med at få en bøde.

Hvis der er dårlig stemning i bilen, så er det måske ikke den bedste ide at bede sin kone om at holde ind til siden, så man kan slå en streg. Særligt hvis der er tale om, at man kører på Storebæltsbroen.

Det var dog præcis, hvad der skete for en mand natten til i går, da han blev tissetrængende. Han bad nemlig konen stoppe midt på højbroen, hvor han så kunne gå ud og lade vandet.

Læs også

Hjem Is-bil blev røvet på stille villavej - Sådan ser den ene gerningsmand ud

Der var bare det problem for manden, at der var utrolig dårlig stemning i bilen, så i stedet for at vente på, at manden var blevet færdig med at tisse, så trykkede konen speederen i bund og forlod ham midt på broen.

Det fortæller Sydsjællands Politi i et opslag på deres Twitter-profil.

“Et par kørte i nat over Storebælt. Der var lidt dårlig stemning i bilen, og han skulle tisse. Han bad konen stoppe på højbroen, og da han steg ud for at tisse kørte konen videre,” lyder det fra Sydsjællands Politi.

Mens det lyder slemt nok, at man midt om natten skal stå midt på Storebæltsbroen, så sluttede historien desværre ikke der. Politiet skriver nemlig også, at manden fik en bøde for at gå på motorvejen.

Vagtchef Henrik Karlsen hos Sydsjællands Politi har fortalt lidt videre om historien med manden, og det viste sig, at en bilist valgte at samle ham om, og satte ham efterfølgende af ved betalingsanlægget, hvor han altså så fik sin bøde.

“Han blev samlet op af nogen, som satte ham af efter betalingsanlægget. Der mødte vi ham så, og han fik en bøde for at gå på motorvejen,” fortæller vagtchefen ifølge Ekstra Bladet.

Historien melder dog ikke noget om, hvordan manden kom hjem igen, og hvordan forholdet til konen er her efter weekenden.

Læs også

Så er det slut: Fra nu af får du klip i kortet, hvis du gør dette bag rattet

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip