Sexleg gik galt: Ung kvinde måtte tilkalde politiet

Foto: Shutterstock.com

En ung kvinde fra Randers følte sig nødsaget til at ringe til politiet, da en sexleg med kæresten gik galt.

Der er mange brancher, der har det hårdt her i coronatiden, men en af de brancher, der ikke har problemer, er virksomheder der sælger sexlegetøj.

De seneste uger har medierne kunne skrive om, hvordan salget er vokset ekstremt hos de forskellige udbyder af sexlegetøj i Danmark, og det er højst sandsynligt ensbetydende med, at der er masser af aktivitet i de danske soveværelser.

Læs også

Husk at tjekke din bankkonto i dag

I et af de soveværelser gik det dog helt galt. En unge kvinde var således nødt til at ringe til politiet og få hjælp, da det gik galt med et par håndjern i forbindelse med en sexleg.

Politiet skriver, at en ung kvinde fra Randers ringede til dem klokken 18.50, fordi de fik problemer under en sexleg.

Ikke en sag for politiet

Kvinden havde fået spændt et sæt håndjern på sin ankel, og hun kunne ikke få dem af igen.

Hun fortalte politiet, at hun ikke var spændt fast til noget,  men til gengæld så var det umuligt for hende at få fjernet de håndjern, der holdt hendes ankler låst fast.

Selvom det sikkert havde været en underholdende opgave for politiet, så var det ikke ikke sag, de ville påtage sig.

Til den unge kvinde fortalte politiet, at det altså ikke var en sag for dem, og at hende og kæresten måtte få fat i noget værktøj, som de kunne klippe håndjernene op med.

Kvinden tog imod rådet fra politiet, men det vides ikke, om det lykkedes den unge kvinde at få håndjernene af. Østjyllands Politi skriver, at de håber på, at kvinden fandt en løsning, og derudover ønskede de parret en god weekend.

Læs også

Mette Frederiksen sender ny besked til danskerne

 

 

Dagens Gossip