Mette Frederiksen sender ny besked til danskerne

Shutterstock.com

Danmarks statsminister Mette Frederiksen har atter engang valgt at sende en besked til den danske befolkning.

I mandags sad en stor del af den danske befolkning foran deres fjernsyn, da Mette Frederiksen havde indkaldt til pressemøde i statsministeriet.

Modsat de tidligere pressemøder, hvor statsministeren kom med nye tiltag i kampen mod coronavirussen, så var det en mere positivt stemt pressemøde, som statsministeren afholdte.

Læs også

Endnu et offer til coronavirus: Dansk overlæge død

Hun fortalte nemlig, at det ikke er urealistisk, at Danmark gradvist kan begynde at åbne op igen efter påske. Det eneste det kræver er, at danskerne fortsætter med at tage deres forbehold, så smittenspredningen fortsætter med at gå den rigtig vej.

Her til formiddag har statsministeren så atter engang valgt at tale til nationen, men i stedet for et pressemøde har hun valgt at gøre det i et opslag på sine Facebook-profil.

Et opslag hvor hun særligt taler om kunst, kultur og åndsliv, men også et opslag, hvor hun taler direkte til danskerne.

“Kære alle sammen. Mon ikke vi kan blive enige om, at verden på kort tid er blevet grundlæggende forandret fra det, vi kendte. Det er en tid, som kræver hurtige og konsekvente beslutninger. Store dele af Danmark er lukket ned. Sygehusene har hurtigt omstillet sig til at behandle corona-patienter. Lønmodtagere og erhvervsliv har fået store hjælpepakker. Det skulle gå stærkt. Det er gået stærkt,” lyder det indledningsvist fra statsministeren, der derefter finder rosende ord frem til danskerne.

“Rigtig mange af jer har stadig travlt med at arbejde i butikker, på byggepladser, på plejehjem og mange flere steder. Og andre arbejder hjemmefra og skal også tage jer af børnene. Jeg er imponeret over, så fint I klarer det – både børn og voksne,” lyder det fra Mette Frederiksen.

Herunder kan du læse hele opslaget fra Mette Frederiksen.

Det går den rette vej

Som statsministeren nævnte på pressemødet i mandags, så kan regeringen se, at det går den rette vej, og at de mange tiltag i landet nytter noget.

Når vi tager et kig på de daglige tal fra Sundhedsstyrelsen, så tyder det også på, at det fortsætter med at gå den rigtige vej.

Der bliver testet flere og flere danskere, og selvom smittetallet stadig stiger med mere end 200 om dagen, så er det fortsat en procentvis mindre stigning, eftersom der netop bliver testet flere danskere.

Samtidig så udsendte Statens Serum Institut i går en pressemeddelelse, hvor de kunne oplyse, at knap 900 danskere er blevet raske igen, efter smitte med coronavirus.

Meget tyder derfor på, at Danmark gradvist kan åbnes op igen efter påske.

Læs også

DMI har udsendt kategori 1-varsel: Vindstød af stormstyrke på vej

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip