Sker igen og igen: Kvinde bliver ved med at stikke sin samlever ned

18/11/2023 16:25

Mathias Busekist

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nu fjerde gang på fire år.

Mest læste i dag

Det burde ikke være nødvendigt at sige, at man ikke skal stikke sin samlever ned. At man ikke skal stikke nogen ned.

Men det ser ud til, at især denne 44-årige kvinde ikke forstår budskabet.

Det er ikke mindre end tre måneder siden, at hun blev løsladt efter at have afsonet sin seneste otte måneders dom for at have snittet i sin mand.

Men allerede fredag aften var den gal igen.

Her måtte en nabo til deres lejlighed i Målev på den københavnske vestegn tilkalde ordensmagten efter at have hørt høje skrig og råben fra lejligheden.

Her fandt betjentene manden i lejligheden blødende fra et otte centimeter langt og relativt dybt sår i hånden, som den 44-årige kvinde havde påført sin samlever med en stor kniv.

Til trods for at bløde en del, var såret var ikke livstruende.

Og det er ikke første gang hun har snittet i manden.

Sågar er hun hele tre gange tidligere blevet dømt for at have stukket eller skåret i manden med en kniv, hvorfor det heller ikke kommer som nogen overraskelse, at der ved grundlovsforhør ved byretten i Glostrup blev fremstillet krav om varetægtsfængsling.

"Her blev hun sigtet for grov vold efter straffelovens paragraf 245 og fængslet frem til 30. november på grund af gentagelsesrisikoen," oplyser specialanklager Henrik Uhl Pedersen fra Københavns Vestegns Politi til B.T.

I retten kunne kvinden erkende de faktiske omstændigheder, der var sket efter, at hun havde drukket en del alkohol. 

Hun var ifølge sin egen forklaring blevet sur på samleveren over, at han tilsyneladende havde slettet nogle kontakter til hendes familie. Samtidig havde hun også indtryk af, at han havde været hende utro, mens hun sad i fængsel for det seneste knivstikkeri mod ham.