Har brugt 375.000 kroner på ekstreme kropsmodifikationer: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

18/11/2023 14:31

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinde, der har brugt over 375.000 kroner på ekstreme kropsmodifikationer og tatoveringer, har afsløret, hvordan hun så ud før.

Mest læste i dag

En kvinde, der er blevet kaldt for et 'monster', har nu også fået at vide, at hun ligner en 'alien'. Det er sket i forbindelse med, at hun har vist, hvordan hun så ud forud for hendes vilde forvandling.

Orylan, der arbejder som tatovør, har dækket en stor del af sin hud med tatoveringer. Faktisk er hun gået så vidt, at hun har fået sine øjeæbler fyldt med blæk.

Det er dog ikke kun tatoveringer, som hun er glad for. Derfor har hun også fået lavet en række andre kropsmodifikationer, hvilket omfatter at have fået slebet nogle af sine tænder. Hun har også fået et hjerte implanteret i sin hånd samt hendes tunge delt i to. 

Orylan har talt om sine omfattende modifikationer i en video på TikTok, hvor hun også afslører, at det har kostet hende over 375.000 kroner. Pengene til dette har hun tjent ved at lave voksenfilm, som hun sælger på nettet, skriver Daily Star.

Hun er blevet kendt for sit meget unikke udseende, men for nylig chokerede hun sine følgere ved at dele et billede af, hvordan hun så ud inden. I en video viser hun et billede af sig selv, der stammer fra hendes sidste år på gymnasiet, hvilket blev taget tilbage i 2017.

Her kan man se, at hun normalt har rødbrunt hår. Desuden var hun iført en simpel top, og ganske minimal makeup. Hvad man selvfølgelig også lægger mærke til er, at hun ikke tatoveringer har på daværende tidspunkt.

Herefter bliver der klippet over til en ny video af hende, hvor hun mimer med til en kendt Juice WLRD-sang. I denne video viser hun også sine tænder frem, mens hun griner til kameraet.

Hun viser også sin spaltede tunge såvel som sine farvede øjeæbler. Hendes forskellige piercinger er hun heller ikke bleg for at vise frem, hvorfor hun tydeligt viser, at hun har fået foretaget mange forskellige kropsmodifikationer.

Foto: Instagram

I kommentarsporet har mange givet udtryk for, at de er chokerede over at se, hvor meget hun har forandret sig. Mange har desuden fortalt hende, at de bedre kunne lide, hvordan hun så ud, inden hun kastede sig over de mange kropsmodifikationer.

"Du plejede at være smuk. Nu er du Chuckys brud," skrev en person.

"Nedgradering. Du plejede at være smuk. Nu ligner du en freak, der prøver at være hård," lød det fra en anden.

"Du var meget smukkere, før du besluttede dig for at ligne en alien," har en tredje bruger kommenteret.

"Du er så smuk en pige, jeg forstår ikke, hvorfor du gjorde dette mod dig selv. Din krop er ødelagt for altid," skrev en fjerde.

Der er dog også mange, der har rost hende for det nye udseende. Blandt andet er hun blevet kaldt både 'smuk' og 'gudinde', mens en bruger har skrevet, at hun 'skræmmer mig på den mest sexede måde'.