Skole indskrænker område for børn: NU skal børnelokkeren findes

Foto: Shutterstock.com

Ramløse Skolen i Helsinge har følt sig nødsaget til at indskrænke det område, hvor børnene må opholde sig i deres pauser. Det skyldes, at en børnelokker har forsøgt at

I går kunne vi her på Dagens.dk skrive om, at en blot 6-årig dreng blev tilbudt is, hvis han gik med hen til en fremmed mands bil. Tidligere har vi også skrevet om, at en 10-årig pige blev tilbudt slikkepinde, og nu er de to episoder blevet for meget.

Den fremmed mand har lusket rundt ved Ramløse Skolen i Helsinge, og i frygt for at han skulle få fat i en af børnene på skolen, har skolen nu valgt at indskrænke det område, hvor børnene må opholde sig i pauserne.

Læs også

IKEA med kæmpe nyhed: Nu rykker de tættere på alle danskere

“Vi indskrænker skolens område en smule for, hvor de må være i pauser og fritidsordning. Fremover må de kun være der, hvor vi med sikkerhed ved, at der er godt opsyn med børnene,” forklarer skoleleder Thomas Nørregaard til mediet Sn.dk.

Hverken den 10-årige pige eller den 6-årige dreng valgte at gå med børnelokkeren. De var opdraget godt hjemmefra, og de stak i stedet af, da manden tilbød dem slik for at gå med.

Sådan beskrives børnelokkeren

Den fremmede mand vurderes til at være mellem 23 og 30 år. 

Han skulle være omkring de 185 til 190 centimeter høj.

Han er almindelig af bygning med lyst kort hår og så har han overskæg.

Han talte dansk til børnene, og var iført cowboybukser og en langærmet trøje.

Skulle du have informationer om den ovenstående mand, så vil politiet meget gerne høre fra dig. Du kan få fat i Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Børnelokker ville have fat i 6-årig dreng: “Du får is, hvis du går med hen i min bil”

 

 

Dagens Gossip