Børnelokker ville have fat i 6-årig dreng: “Du får is, hvis du går med hen i min bil”

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En fremmed mand forsøgte at lokke en 6-årig med sig, da drengen havde fået fri fra skolen. Han tilbød ham is, men heldigvis var drengen klog.

En 6-årig dreng var heldigvis blevet opdraget godt hjemmefra, så han valgte ikke at følge med, da en fremmed mand henvendte sig til ham og tilbød ham is.

Nordsjællands Politi fortæller i deres døgnrapport, at drengen var på vej fra skolen og hen til en nærliggende SFO klokken 14.15. En fremmed mand henvendte sig til drengen og fortalte, at han var blevet sendt hen fra skolen for at hente drengen.

Læs også

Amok i Føtex: Tæskede løs på par med bat

Han tilbød den lille dreng en is, hvis han ville gå med hen til mandens bil.

Heldigvis var drengen snarrådige, og han skyndte sig i stedet at løbe sin vej, og fandt hurtigt en voksen, som han informerede om sin oplevelse.

Den voksne kontaktede herefter politiet, og fik dem sat på sagen.

Politiet vil tale med manden

I et forsøg på at finde frem til manden, har Nordsjællands Politi udsendt et signalement af den fremmede mand. Sådan en hændelse skal nemlig tages seriøst, da der bor mange familier med små børn i området ved Ramløse Skolen.

Politiet beskriver manden således:

Dansk af udseende.

25-30 år.

185 - 190 centimeter høj.

Almindelig af bygning med lyst, kort hår og overskæg.

Derudover talte han dansk, og var iført cowboybukser og en langærmet trøje.

Hvis signalementet lyder som en person du kender, eller du måske ligefrem var vidne til den fremmede mand, der kontaktede den 6-årige dreng, så kontakt Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

16-årig ville svindle på Den Blå Avis: Politiet lå på lur

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip