Skovgæst slå alarm, da han så, hvad der lå i nordsjællandsk skov

I skovbunden ventede der en grim overraskelse. Foto: Scanpix

På en tur i skoven fandt en gæst en forfærdelig opdagelse i skovbunden, som nu er blevet meldt til politiet.

Det var ikke et helt almindeligt syn, der ventede Bjarne Persson, da han en gæst havde oplevet en grum overraskelse i skovbunden torsdag eftermiddag.

I Store Dyrehave i Hillerød lå der nemlige store, sorte sække i stakkevis, der lå og flød og som ukendte gerningsmænd havde smidt i skovbunden, skriver Hillerød Posten.

Den bekymrede skovgæst slog straks alarm og kontaktede Naturstyrelsen, der nu vil sikre, at sagen politianmeldes og affaldet fjernes.

- Vi vil fjerne det så hurtigt som muligt, og så må vi prøve at se, om vi kan finde ud af, hvem der har smidt det i skoven. Vi går det hele igennem for at se, om der er noget, der kan identificere gerningsmanden. Og så melder vi det selvfølgelig til politiet, hvis vi finder noget brugbart, siger opsynsmand og skovløber Bjarne Persson til avisen.

Læs også

Danske svømmehaller må lukke bassiner: Flyder med afføring og opkast

Skovsvineri i den kaliber er desværre ikke et sjældent syn, men kommer ofte i bølger i løbet af foråret, når folk samler affald sammen, vurderer Bjarne Persson.

Han mener dog, at det er komplet hovedløst at dumpe affaldet i skoven.

- Det undrer mig virkelig. Hvad pokker sker der inde i hovedet på folk? De kan jo bare køre på genbrugsstationen og aflevere det. Jeg forstår ikke, at folk kan finde på at smide det i skoven, siger Bjarne Persson til avisen.

 

Læs også

Moren Laura tog et hurtigt bad: Var ved at brække sig, da hun vendte tilbage og så hvad ungerne havde gjort

Alt afhængig af typen af affald, vanker der en bødestraf til ejermanden, hvilket kan udløse en bøde på op mod 8000 kroner, samt en regning for oprydningen.

Se selv en video af de store bunker affald her: 

Hundelufteren Adrian skræmt efter grusom opdagelse under gåtur

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip