Skrækkelig ulykke: Dreng fløj afsted med drage og faldt 10 meter ned

En skrækkelig ulykke for drengen. Foto: Screenchot

Det var en temmelig bizar ulykke, en 12-årig dreng var ude for i Indien. Her blev han trukket med i op i luften af en drage, fordi han var blevet viklet ind i en masse snore. Kort tid efter knækkede snorene og han faldt til jorden fra 10 meters højde.

Imens kunne de forfærdede tilskuere bare se til. De hastede selvfølgelig til undsætning efter drengen faldt til jorden, men ulykken sket indenfor få sekunder og selv en hurtigt opfattende tilskuer ville næppe have ændret noget på ulykkens gang.

Lokale personer filmede ulykken mens den skete, og det viser en dreng, som bliver løftet op fra jorden, tilsyneladende viklet ind i dragens snore. Da snorene knækker falder drengen herefter cirka 10 meter ned.

I videoen kan man høre tilskuerne råbe og skrige, da drengen bliver fanget i dragens snore og endnu flere skrig, da han styrter til jorden.

Ulykken skete i Indien i Pringsewu-regency i Lamsung-provinsen.

Se videoen her.

Dreng trukket mod himlen af en drage.

Der er ingen forlydender om, hvorledes drengens tilstand er efter faldet. Et fald på 10 meter er dog potentielt dødeligt.

Lignende ulykker

Sidste år knækkede en forlystelse i en park i Indien. Det sendte flere på hospitalet og to døde.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Også i år faldt en dreng ud af en forlystelse. Her blev en 13-årig dreng nærmest katapulteret ud af den forlystelse, der skulle have været sjov og ballade, men endte med næsten at koste drengens liv.

Drengen overlevede heldigvis, men kom alvorligt til skade.

Læs også

Forfærdelig ulykke: 13-årig dreng flyver ud af forlystelse

 

 

 

Dagens Gossip