Skuddrama på psykiatrisk hospital: Mand gik amok og skød 39-årig

Arkivfoto.

Mandag aften fandt en skudepisode sted på Psykiatrisk Center Sct. Hans. En 39-årig mand blev ramt, og nu leder politiet efter gerningsmanden.

Klokken 21.55 mandag aften modtog politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet ramt af et skud på et bosted på Sct. Hans på Søndre Alle i Roskilde.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Forinden havde den 39-årige mand fra Roskilde opholdt sig sammen med flere andre samt personalet på et fællesareal på sit bosted, hvor han blev opsøgt af en mandlig bekendt.

Læs også

Kvinde ventede sin kæreste, men fik ubehagelig overraskelse: Så modtog politiet overraskende opkald

Uden varsle skød den bekendte pludselig én gang med kort afstand mod den 39-årige, der blev ramt i sin ene skulder.

Den sårede mand formåede dog at søge tilflugt i et nærliggende lokale sammen med personalet. Her forskansede de sig, mens den bekendte affyrede endnu et skud mod lokalet, hvor de havde søgt tilflugt.

Ingen blev dog ramt eller kvæstet som følge af det andet skud, hvorefter gerningsmanden flygtede fra stedet på ukendt måde og i ukendt retning.

Læs også

31-årig kvinde genkendte tyv: Da han steg på bussen, ventede der ham en grim overraskelse

Den kvæstede mand blev efterfølgende bragt til et hospital til behandling for alvorlige kvæstelser i sin ene skulder. Hans tilstand dog betegnes som stabil, og han er uden for livsfare.

Ud fra politiets foreløbige efterforskning har man identificeret den mistænkte som en 31-årig mand fra Nordsjælland. Han er nu eftersøgt intensivt med assistance fra flere politikredse med henblik på anholdelse.

De to involverede mænd i sagen havde i forvejen et kendskab til hinanden, og politiet formoder, at skyderiet kan være forårsaget af indbyrdes uoverensstemmelser.

Læs også

17 år gammel hund hyldet af politiet: Da betjente så, hvad hunden havde fundet, gjorde de store øjne

Ved undersøgelse af gerningsstedet og området omkring bostedet fandt politiet i går aftes skydevåbnet, som viste sig at være et oversavet haglgevær.

Midt- og Vestsjællands Politi behandler sagen som et drabsforsøg og opfordrer den 31-årige mistænkte til at melde sig selv.

Eventuelle henvendelser i sagen med observationer i forbindelse med den mistænktes flugt fra området i går aftes bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på 46351448 eller via nærmeste politi på 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip