Skulle være far: Så ringede han til politiet

Foto: Shutterstock

Tirsdag modtog Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra en kommende far.

Kl. 17.08 kom et alarmopkald fra en kommende far.

Han var på vej fra Køge til Roskilde Sygehus, da hans kone var i akut fødsel. Manden kørte ad Køge Bugt Motorvejen ved Solrød og ønskede politiets hjælp til at komme igennem trafikken, da han frygtede, at hun ellers ville føde i bilen.

Læs også

Flere tusinde danskere får 1.000 kroner gavekort til oplevelser

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i den seneste døgnrapport.

Politiets vagtcentral ringede til manden og fik aftalt, hvor politiet kunne møde parret. En patrulje fik kontakt til bilen på Køgevej i Roskilde og kørte eskorte for bilen til Roskilde Sygehus. 

Det viste sig at være en god ide at ringe til alarmcentralen.

Ved ankomst til sygehuset kom en sygeplejerske løbende ud og tog imod det fødende par, lige tids nok til at tage imod babyen, som kom til verden lige i det samme. Det blev en velskabt dreng, som blev født i bilen foran Roskilde Sygehus. Den lille familie har det godt og politiet var glade for at kunne hjælpe, så de lige akkurat nåede frem til hospitalet.

Anden historie fra døgnrapporten

Kvinder bedraget af ”bankmand” 

Kl.18.47 anmeldte en 73-årig kvinde fra Greve, at hun var blevet telefonisk kontaktet af en mand som kaldte sig ”Nicolaj Nygaard” og sagde han ringede fra IT-support hos Nordea Bank i København. Han sagde til den 73-årige, at der var hævet 18.000 kr fra hendes konto uberettiget, så han ville sende en medarbejder, som skulle hente hendes kreditkort af sikkerhedsmæssige årsager. Lidt senere kom en person, som kaldte sig Josef og kom fra Nets NEM-id hjem til den 73-årige for at afhente kortene. Den 73-årige nægtede at udlevere sine kort, afviste ”Josef” og anmeldte i stedet sagen til politiet.

”Josef” beskrives som: brun i huden, sort kortklippet hår, ca. 160 cm, kraftig af bygning, bar guldbriller, talte dansk uden accent og kørte i en sølvgrå Audi.

Selvom kvinden nægtede at udlevere sine kort, slog det ikke gerningsmændene ud.

Kl. 21.08 sammen dag anmeldte en 72-årig kvinde fra Himmelev i Roskilde, at hun omkring kl. 19.00 var blevet ringet op af en mand, der sagde han kom fra Jyske Bank og hed ”Nicolaj Nygaard”. Han oplyste, at der var hævet 15.000 kr fra hendes konto, så hun og hendes mand skulle putte deres kreditkort i en kuvert, så ville en medarbejder komme forbi og hente dem. Ikke lang tid efter kom en mand til stedet i en sølvgrå Audi og hentede kortene.

Han blev beskrevet som: Ikke etnisk dansk af udseende, brun hud og sort hår, 170-180 cm, fedladen, sjusket klædt i hullede joggingbukser, mørk trøje og iført mundbind.

Læs også

Mette Frederiksen afslører familieforøgelse

 

 

 

 

Dagens Gossip