Mette Frederiksen afslører familieforøgelse

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

“I går aftes og i nat fik Bo og jeg lov til at være jordemødre,” skriver Mette Frederiksen på Facebook og Instagram.

Makrelmadder, løbeture og selfies.

Mette Frederiksen er aktiv på de sociale medier, hvor hun dagligt deler billeder og opdateringer, som blander private øjeblikke med livet som politiker.

Læs også

Oliver Bjerrehuus drømmer om børn med 20-årig kæreste

Det er mange danskere vilde med. På bare et år er antallet af følgere på Instagram vokset med 522 procent, skriver Zetland. 

I sit seneste opslag deler hun et billede, der også har høstet likes og kommentarer. Der er nemlig kommet kattekillinger i husstanden.

“I går aftes og i nat fik Bo og jeg lov til at være jordemødre for de her fantastisk søde små killinger. Og med ét blev husstanden udvidet med endnu fire medlemmer,” skriver hun til opslaget, der i skrivende stund både hitter på Facebook og Instagram.

 

Boom i kæledyr

Mette Frederiksen er ikke den eneste Christiansborg-politiker, der har udvidet husstanden med kæledyr.

Søren Pape Poulsen, de Konservatives formand, kan skrive hundeejer på sit CV. I et opslag på Instagram afslørede formanden tidligere på måneden, at der er kommet en lille ny hund ind i hans liv.

“Sig hej til min nye bedste ven. Hun hedder Maggie, og fra nu er mit hjem også hendes,” skriver han til billedet, hvor han sidder sammen med den lille hund.

Hunden er opkaldt efter Margaret Thatcher, der er tidligere konservativ premierminister i Storbritannien.

Danskernes interesse for at få en hund er eksploderet under coronakrisen, lyder det fra Dansk Kennel Klub. 

En af de danskere, der også er blevet hundejer, er Inger Støjberg. 

“Denne flotte fyr flyttede ind hos mig i weekenden. Ludvig har været bombehund i Politiet, men nu skal han være min hyggehund og følgesvend i forhåbentlig rigtig mange år. Jeg tør godt love, at I kommer til at se og høre meget mere til Ludvig,” skriver hun til Instagram-opslaget.

 

Læs også

Inger Støjberg afslører familieforøgelse

 

 

 

 

 

Dagens Gossip