Slukkede cigaret i øjet på hundehvalp: Nu bliver hun jagtet

En kvinde bliver jagtet af en dyreorganisation, efter at hun valgte at mishandle en hund på video, hvor hun blandt andet slukkede en cigaret i øjet på den.

Billeder og videoer figurer online af en kvinde, der mishandler en lille hundehvalp. Nu har organisationen ‘Prevention of Cruelty to Animals’ igangsat en større jagt efter kvinden, så hun kan blive stillet for retten for sine handlinger.

Organisationen blev bekendtgjort med videoen i sidste måned, og den viste, hvordan en kvinde mishandler en lille hundehvalp ved blandt andet at binde snuden sammen på den, og derefter slukke en cigaret i både næse og øjne.

Organisationen opfordrer folk til at hjælpe med at finde kvinden på den frygtelige video, og de er ikke sikre på, hvor videoen er blevet filmet. I første omgang mente de, at det var i Singapore, men de har fået flere informationer, som  tyder på, at den kunne være optaget i et andet land. De ønsker derfor, at folk der sidder med informationer, rækker ud til myndighederne i deres pågældende land.

Læs også

Bande lod pitbull kastrere påstået voldtægtsmand

“Der er indikationer på, at hændelsen ikke er sket i Singapore, men vi undersøger alle muligheder, og opfordrer alle med troværdige informationer til at komme frem, så vi kan retfærdighed for den lille hvalp,” lyder det fra organisationen ifølge det britiske medie Metro.co.uk, der fortsætter:

“Hvis du kender identiteten eller lokationen for kvinde, så vær venlig at henvend dig til de relevante myndigheder i dit land,” skriver de endvidere.

Her på Dagens.dk har vi ikke rettighederne til at vise billeder. Det har de til gengæld hos Metro.co.uk, men vi advarer mod de ubehagelige og frastødende billeder.

Læs også

Saras hund fandt kæmpedildo under gåtur - Ville ikke give slip

 

Dagens Gossip