Saras hund fandt kæmpedildo under gåtur - Ville ikke give slip

Da Sara var ude at gå tur med sine hunde, kom den ene af dem tilbage med en stor lyserød ting i munden. Det viste sig at være e nkæmpe dildo, og nu ville hunden ikke give slip.

Der er stort set ikke det, som en hund ikke vil tage i munden, mens den logrer med halen og stolt viser sit fund frem.

Heldigvis vidste Sara Middletons 3-årige hund Flossie ikke, hvad hendes fund var blevet brugt til, da hun fandt en stor lyserød genstand under en gåtur.

Sara var ude at gå tur med Flossie og hendes fire søskende i en skov i Northumberland, da hunden fik lov at vandre frit omkring uden snor. Pludselig kom Flossie luntende hen til sin ejer med en stor lyserød genstand i munden.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

Ved første øjekast kunne Sara ikke se, hvad hendes hund havde fundet, men da hun tog et nærmere kig, kunne hun se, at det var en kæmpestor lyserød dildo.

“Ved første øjekast kunne jeg ikke se, hvad det var. Jeg har fem bassethunde, så jeg er vant til, at de løber rundt og finder ting og sager. Jeg bemærkede, at hun havde noget i munden, men det er ikke ligefrem noget, man normalt finder på en gåtur,” fortæller hun ifølge mediet Ladbible.

“Jeg ved ikke hvorfor den lå der. Normalt plejer folk bare at holde picnics i skoven. Det troede jeg hvert fald,” lyder det fra den 40-årige Sara.

Flossie ville bare ikke give slip. Foto: Sara Middleton

Hunden ville ikke give slip

Sara Middleton var rystet, da hun erfarede hvad det var, hendes lille hund havde i munden, men værre var, at Flossie ikke ønskede at give slip på dildoen.

Sara forsøgte ellers hvad hun kunne, og lokkede endda hendes hund med godbidder, men Flossie ville ikke give slip. Det resulterede i, at Flossie gik rundt med dildoen i munden i mere end to kilometer, og det gav kommentarer fra andre forbipasserende.

Blandt andet jokede en løber med, at folk normalt plejer at kaste bolde til deres hunde og ikke dildoer.

Kort inden Sara og hundene kom hen til bilen, smed Flossie dildoen, og det var Sara rigtig glad for.

Læs også

Indbrudstyv sked på Annalises gulvtæppe

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip