Stor efterlysningsaktion: Hunde og helikoptere leder efter 47-årig Pavia

Foto: Østjyllands Politi

Den 47-årige Pavia Hamann har været væk siden søndag morgen, og politiet er i færd med at lede med helikoptere og hunde. Har du set noget til Pavia, så gik politiet besked.

En 47-årig mand forsvandt søndag morgen, hvor han senest gav lyd fra sig klokken 04:30 i en telefonsamtale med sin far. Her oplyste han, at han befandt sig midt på en mark, hvilket formentlig har været Virringmark vest for Fausing i Randers Sydøst.

Siden da, er der ingen der har haft kontakt med den 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, og dermed har politiet nu sat mange ressourcer ind for at finde manden. De er således ledt efter ham med både helikopter og hundepatrulje i løbet af søndagen, og igen i dag er de ude med helikopter og hunde for at finde ham.

Foto: Østjyllands Politi

Sådan ser han ud

Den 47-årige mand hedder Pavia Henrik Anton Hamann, og han er af grønlandsk afstemning. Han er almindelig af bygning, og har karseklippet sort/gråligt hår. Han var iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindsstøvler, da man senest havde kontakt til ham.

Politiet i Østjylland opfordrer borgere til at holde øje med ham, og især i området omkring Fausing og Gl. Estrup bør man holde et ekstra øje ude efter den 47-årige Pavia Hamann. Skulle man have oplysninger i sagen, eller have set Pavia Hamann, så bør man venligst kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

Læs også

Misforstået par ville have internettet til at betale for deres bryllup

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip