Stor efterlysningsaktion: Hunde og helikoptere leder efter 47-årig Pavia

Foto: Østjyllands Politi

Den 47-årige Pavia Hamann har været væk siden søndag morgen, og politiet er i færd med at lede med helikoptere og hunde. Har du set noget til Pavia, så gik politiet besked.

En 47-årig mand forsvandt søndag morgen, hvor han senest gav lyd fra sig klokken 04:30 i en telefonsamtale med sin far. Her oplyste han, at han befandt sig midt på en mark, hvilket formentlig har været Virringmark vest for Fausing i Randers Sydøst.

Siden da, er der ingen der har haft kontakt med den 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, og dermed har politiet nu sat mange ressourcer ind for at finde manden. De er således ledt efter ham med både helikopter og hundepatrulje i løbet af søndagen, og igen i dag er de ude med helikopter og hunde for at finde ham.

Foto: Østjyllands Politi

Sådan ser han ud

Den 47-årige mand hedder Pavia Henrik Anton Hamann, og han er af grønlandsk afstemning. Han er almindelig af bygning, og har karseklippet sort/gråligt hår. Han var iført en lysegrå strikket bluse, blå jeans og gule ankelskindsstøvler, da man senest havde kontakt til ham.

Politiet i Østjylland opfordrer borgere til at holde øje med ham, og især i området omkring Fausing og Gl. Estrup bør man holde et ekstra øje ude efter den 47-årige Pavia Hamann. Skulle man have oplysninger i sagen, eller have set Pavia Hamann, så bør man venligst kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

Læs også

Misforstået par ville have internettet til at betale for deres bryllup

 

 

Dagens Gossip