Misforstået par ville have internettet til at betale for deres bryllup

Et kommende ægtepar havde svært ved at få det hele til at gå op. De valgte derfor at starte en indsamling via internettet til deres bryllup, men så blev de udsat for hadske kommentarer.

Det er generelt en rigtig dyr omkostning at blive gift, i hvert fald hvis man gerne vil følge traditionen, hvor der skal købes dyrt tøj, dyre blomster og inviteres en masse gæster til fest. Dyrt er det også blevet for et par i England, der har planlagt hele deres bryllup ned til mindste detalje, det har dog bare vist sig, at de ikke har økonomien til det.

Derfor har de valgt at søge om hjælp på internettet, hvor de har startet en indsamling på GoFundMe, så de kan få råd til at blive gift.

Natalie Borg og Richard McMurray skal giftes indenfor få måneder, men de har ikke råd til at betale på deres afdrag til brylluppet. Hvis de ikke gør det, ender de med at miste deres drømmebryllup.

I deres GoFundMe-opslag skriver de, at de begge to arbejder mere end fuld tid, for at de kan få enderne til at mødes, men det har stadigvæk ikke vist sig at være nok. Deres målsætning var i første gang, at de ville indsamle 38.000 kroner, men efter en del kritik har de valgt at sænke det til 17.000 kroner. Indtil videre er de tæt på målet, da de har fået indsamlet 14.700 kroner via forskellige donationer.

Vi er blevet misforstået

Da indsamlingen i første omgang blev opfanget af medierne, fik det kommende ægtepar masser af kritik med på vejen. Folk havde forskellige anker, hvor de fleste lød på, at man ikke burde holde så dyrt et bryllup, hvis man ikke har råd til det, og det andet lød på, at disse indsamlingshjemmesider primært bør benyttes til velgørenhed.

Efter historien blev bragt i medierne, valgte parret at ændre i deres beskrivelse, ligesom de også valgte at halvere deres målsætning.

”Vores GoFundMe-side var delt mellem tætte venner og familie, som en mulighed for at sende nogle penge til vores bryllup i stedet for at købe bryllupsgaver, som vi ikke har brug for,” lyder det i starten af det redigerede opslag, som fortsætter:

”Vi beder ikke folk om at betale for vores bryllup – vi har betalt for to tredjedele af det i løbet af det seneste år via hårdt arbejde,” lyder det i opslaget.

I alt har 76 personer valgt at donere penge til brylluppet, så det lader til, at der er folk udefra, der alligevel har valgt at spæde til indsamlingen.

Læs også

Mand fløj 4.000 kilometer for at deltage i polterabend han fejlagtigt blev inviteret med til

 

 

Dagens Gossip