Stor eftersøgning i gang: Lili er forsvundet

Foto: Nordjyllands Politi

Den 73-årige Lili Thomsen fra Nordjylland er forsvundet fra sin bolig. Politiet har sat en større eftersøgning i gang, for at finde den demente kvinde.

Opdateret: Lili Thomsen er nu fundet i god behold.

Politiet har gang i en større eftersøgning, eftersom at en ældre dement kvinde er forsvundet i Hjørring-området set onsdag aften.

Der er tale om den 73-årige Lili Thomsen, der forlod sit hjem i Hjørring midtby sent i går aftes. Politiet menes at vide, at hun sidst er blevet set omkring klokken 21.00.

Læs også

22-årig ung mor gik til lægen med blå mærker - Ugen efter var hun død

I løbet af natten har politiet ledt efter den 73-årige kvinde, hvor de både har sat droner og helikoptere ind i jagten på at finde hende.. Indtil videre er der dog fortsat ikke noget spor af den 73-årige kvinde.

Lili Thomsen beskrives som værende 165 centimeter høj, hun er kraftig og har lyst hår. Hun er formentlig iført en rød jakke og et par blå cowboybukser. Derudover så er hun også dement.

Politiet opfordrer på det sociale medie Twitter til, at folk holder øje i deres haver, udhuse og opgange, da det kan være, at hun har søgt tilflugt der.

 

Hvis du skulle have informationer, der kan hjælpe politiet med at finde Lili Thomsen, så bør du venligst kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Bus var ved at køre galt: Så trådte Hus Forbi-sælger til

 

 

Dagens Gossip