Syg 6 uger gammel hvalp indleveret på dyrehospital: Politiet efterlyser nu ejeren - I fare for at blive aflivet

En sød lille 6-uger gammel hundehvalp, blev indleveret på Karlslunde Dyrehospital. Dagen efter skulle hunden afhentes igen, men ejeren mødte aldrig op. Nu er ejeren efterlyst.

Den 7. august henvendte en mand sig hos Karlslunde Dyrehospital, hvor han indleverede en blot seks uger gammel hundehvalp. Hvalpen havde akut brug for behandling, og det var efter aftale, at manden dagen efter skulle vende tilbage til dyrehospitalet. Her skulle ejeren af hunden hente sin hvalp og samtidig betale for den behandling, som hans hund havde fået.

Det skete bare aldrig.

Læs også

Forfærdelige ulykker: To døde og en kvæstet

Manden valgte af uvisse årsager aldrig at dukke op og hente sin hvap, og derefter har Midt- og Vestsjællands Politi nu udsendt en efterlysning, hvor de leder efter ejeren til den 6 uger gamle hundehvalp.

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Kan ende med at blive aflivet

Eftersom hunden er syg, kræves det, at ejeren findes hurtigst muligt, og her har politiet sat en deadline, der hedder mandag den 12. august. Hvis ejeren til hunden ikke melder sig inden da, vil der bliver taget en beslutning om, hvorvidt hunden skal aflives eller videregives til Dyrenes Beskyttelse.

Sidstnævnte kræver dog, at hunden bliver rask, og at hunderacen samtidig er godkendt i Danmark. Politiet fortæller ikke i deres pressemeddelelse, hvilken race hunden umiddelbart er.

Midt- og Vestsjællands Politi skriver dog, at hunden er købt i Sverige, hvor den inden da var importeret fra Rusland. Hunden har hverken chip eller papirer, og det meldes heller ikke i efterlysningen fra politiet, hvilken sygdom hunden har.

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Et signalement på ejeren har politiet heller ikke videregivet, men til gengæld har de vedhæftet to billeder af den søde 6-uger gamle hund. Skulle du derfor kende ejeren af hunden, så bed venligst vedkommende om at henvende sig til politiet, eller kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Derfor blev de to unge efterlyst af politiet i går: Viste sig at være noget helt andet

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip