Syv timers mareridt endte i stor redningsaktion

Foto: Shutterstock

To dykkere kom virkelig i knibe, da de var en tur ude og dykke. Da de havde dykket efter vrag ved Kandestederne og ville op til overfladen igen, kunne de ikke lokalisere deres båd.

Båden var nemlig drevet væk fra det sted, som dykkerne havde kastet anker. De to dykkere havde ikke selv nogen mulighed for at skaffe hjælp.

De pårørende blev ved 23-tiden urolige og besluttede derfor at ringe 112.

Læs også

Se fotoet: Fie Laursen viser ny ansigtstatovering frem

Derved startede en større redningsaktion. Her blev redningsbåde fra både Hirtshals og Skagen sat i vandet og de sejlede ud for at lede efter de to dykkere. Også en redningshelikopter måtte i luften for at lede.

Natten til lørdag lykkedes det så for redningsfolkene at finde de to dykkere. Redningsbådene havde bemærket noget lys, der lå ca. tre til fire kilometer fra Kandestederne, og der var altså lys fra dykkerne.

Herefter blev de reddet i land.

Det er Skagen Redningsstation, der fortæller historien på deres Facebook-side.

Her kan man ligeledes læse, at de to dykkere selv fortalte, at de havde været i vandet i syv timer. Udover en forskrækkelse er der ingen umiddelbare forlydner om, at der skulle være sket yderligere skade på de to dykkere, der efter redningsaktionen kunne komme hjem til deres kære.

Læs også

Forældre forarget over hospital: Fik død rotte i stedet for dødfødt baby