Forældre forarget over hospital: Fik død rotte i stedet for dødfødt baby

Et ungt par mistede deres baby under fødslen. I stedet for den dødfødte babys krop, fik de en død rotte udleveret.

Et forældrepar i sorg, der mistede deres baby under fødslen, fik efter sigende en død rotte udleveret i stedet for babyens krop. 

Læs også

Mand troede han havde fundet 'rumvæsen' i skoven: Forklaringen var en helt anden

Jari Daniela Velez og Daniel Alejandro Jaramillo hævder, at de fik udleveret en stor rotte på et hospital i Tulua i Colombia. De har nu klaget over den stor fejl begået af hospitalet. 

Det skriver det britiske medie Daily Star. 

Jari Daniela Velez var gravid i 28. uge, da hun blev indlagt på Tomas Uribe Uribe Hospital den 15. maj, for at føde. Desværre overlevede hendes baby, der fik navnet Emily Samara, ikke. 

Daniel fortæller, at han aflagde lighuset et besøg, da han ønskede at se sin afdøde datter inden hendes begravelse. Her åbnede en ligehusassistent en polystyrenboks med pigens navn på.

Inde i boksen fandt de en rød plastikpose, hvori hendes krop angiveligt skulle have været opbevaret. Da de åbnede posen, indeholdt den et par latexhandsker og en død rotte, fortæller Daniel ifølge Daily Star. 

Ifølge Caracol Radio sagde han, at da 'den blev åbnet, var det, der blevet fundet, et legeme af en gnaver. Det var en rotte. Det lignede en pungrotte'. 

Familien væmmes efter den katastrofale fejl. Jaris fætter, Majo Velez, delte historien på de sociale medier. I samme opslag krævede de også, at hospitalet udleverede babyens krop. 

"På hospitalet gav de os en død rotte. Jeg kræver, at de giver os pigen," har hun skrevet på de sociale medier. 

Hospitalet har efterfølgende udsendt en erklæring, hvori de undskyldte til familien og informerede dem om, at en intern undersøgelse ville blive iværksat mandag den 17. maj.

Ifølge rapporter fra lokale medier, har personalet på hospitalet dog endnu ikke været i stand til at finde den lille piges krop. 

"Det eneste, jeg beder om, er retfærdighed og min baby, så jeg kan give hende en kristen begravelse," sagde Daniel til det lokale medie Valle al Instante. 

Daily Star skriver desuden, at familien har valgt at melde hospitalet til myndighederne. 

"Vi vil informere om, at vi med henblik på gennemsigtighed har indledt en intern undersøgelse og stilet efterforskningen af, hvad der er sket til rådighed for de relevante myndigheder, som også vil stå for at give mere information om, hvad der skete," skriver hospitalet i en officiel erklæring.

Læs også

Mand fik amputeret forkert ben på hospital: Blev først opdaget en uge efter

"Vi undskylder for, hvad der skete, og stiller os til rådighed for alt, hvad I har brug for som familie." 

 

Dagens Gossip