Tændt bagrudevisker blev en dyr fornøjelse for 40-årig mand

Foto: Shutterstock.

Bilen havde bagrudeviskeren kørende i tørvejr. Det fik patruljen til at standse bilen.

Natten til onsdag klokken 02.59 kørte en patrulje på Skanderborgvej i Aarhus, da den blev opmærksom på en forankørende bil, der havde bagrudeviskeren kørende, på trods af at der var tørvejr.

Læs også

Kærlighed i Paris: Nu deler Prins Nikolais kæreste billede

Det syntes betjentene var lidt underligt, og derfor besluttede de at kigge lidt nærmere på bil og fører.

Det skriver Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport.

Betjentene bad føreren af bilen om at køre ind til siden, og han oplyste med det samme, at han ikke havde noget kørekort. Iøvrigt var bilen stjålet fra en kammerat, der ikke vidste, at han havde taget den, lød det også fra den 40-årige mand.

Foto: Shutterstock.

Indledningsvist blev manden anholdt og sigtet for kørsel uden førerret samt brugstyveri af bil. I forbindelse med visitation af manden fandt betjentene flere tusinde kroner i hans bukselommer. 

Betjentene kontaktede derfor SKAT, der kunne oplyse, at den 40-årige mand skyldte en del penge til det offentlige, og størstedelen af pengene blev derfor beslaglagt.

Kort efter erkendte manden, at han alligevel ikke havde stjålet bilen, men lånt den af sin kammerat, der via et telefonopkald bekræftede dette over for patruljen. Den 39-årige kammerat blev derfor sigtet for at låne sin bil ud til en person uden kørekort, og den 40-årige mand blev løsladt igen.

Læs også

Lukkede munden på konen med særlig besked ved morgenbordet: ”Hun sad og snakkede uafbrudt”

 

 

 

Dagens Gossip